d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Peter E. Nielsen (C): Vi skal have mere politi

3. juni 2019 - kl.8:16 - af:

Peter_E_Nielsen copy

For os konservative er det vigtigt, at borgerne i Danmark kan føle sig trygge både i hjemmet og ude på gaden. Derfor vil jeg arbejde for, at vi får flere politibetjente hurtigst muligt. Det skal være slut med snak, og nu er det tid til at gøre noget aktivt for danskernes tryghed.

Det vil vi gøre ved at ansætte 150 ekstra politibetjente, der skal have lokalt politiarbejde som primære funktion. Det haster, og derfor er det noget af det første, vi tager hul på efter valget, hvis vi får indflydelse.

Vi ønsker, at fælles spilleregler accepteres og respekteres. Lov og orden beskytter den svage og sætter en naturlig grænse for friheden, og det er netop meningen. Lov og orden er nemlig med til at sikre en grundlæggende respekt for andre menneskers rettigheder, herunder i særdeleshed beskytte dem imod vold og andre former for fysiske overgreb, ligesom beskyttelsen af den private ejendomsret skal prioriteres højt. Det er et konservativt grundprincip,

Kriminalitet er et tegn på manglende respekt for medmennesket og for fællesskabet, og det undergraver den tillid, der er mellem mennesker. Derfor er vi konservative tilhængere af konsekvent og retfærdig retspolitik, hvor hensynet til ofrets rettigheder vejer tungere end hensynet til den kriminelle.

Hurtig retfærdighed gavner retsbevidstheden, og konsekvensen for lovovertræderne skal mærkes hurtigt. Derfor skal vores retspolitik være at nedbringe den tid, der går fra en forbrydelse er begået til lovovertræderen dømmes.

For os Konservative er det vigtigt, at borgernes retssikkerhed går forud for statens beføjelser. Overvågning er med til at skabe tryghed i mange situationer, og vi skal hele tiden sikre en fornuftig balance samt forebygge mulighederne for misbrug, ligesom vi også er meget opmærksomme på risikoen for begrænsning af det enkelte menneskes rettigheder i tryghedens navn.

Peter E. Nielsen
Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune

 

En kommentar til: “Peter E. Nielsen (C): Vi skal have mere politi”

 1. Karsten Munk den: 3 juni - 2019 11:10

  Vil De Konservative arbejde for en effektiv grænsekontrol ?
  I dag kører skrupelløse kriminelle ind i Danmark og tager på plyndringstogt, hvorefter de næsten ubemærket kører tyvekoster ud af landet.
  Vil De Konservative arbejde for at udvise dybt kriminelle vaneforbrydere, som desværre er beskyttet af lalleglade politikere og internationale konventioner, der tager mere hensyn til gerningsmand end offer.
  Grunden til der hele tiden mangler betjente er, at Danmark har ført en ødelæggende ”åben dør” politik, hvor vi ikke har styr på hvem der kommer ind i landet.
  Betjente leder efter spritbilister, det er også fint nok, men det er pinligt at se fremmede overtage hele byområder, fordi politiet bakker ud, når de angribes af drengebander.
  Et eksempel på statens manglende dømmekraft, og forkert disponering ses i vedlagte link.
  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11399379/den-dag-da-lovens-lange-arm-fangede-en-familiefar-og-hans-soen-under-lystfiskeri-paa-randers-fjord/
  Man bruger en masse ressourcer på at jagte en stakkels lystfisker, mens udenlandske mordere og forbrydere af forskellig karakter ikke kan sendes ud af Danmark.
  Det er statens egen skyld at tilliden til politiet daler. Der er næsten ikke en dag uden medier beretter om knivstikkeri, skyderi og grov vold mod danskere. Kriminalstatistikken viser desværre hvor galt det står til, og man ved hvem der fylder op i fængslerne.
  Jeg er enig i at der mangler tryghed, men De Konservatives forslag løser ikke problemet fra bunden.

Skriv en kommentar......