d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Travlt forår i Syvsten IF

2. juni 2019 - kl.1:53 - af:

Syvsten IF

Onsdag aften var banen kridtet til mødet med førerholdet i Serie 4 pulje, FFI. Der var lagt op til en spændende kamp, i og med at kampen på hjemmebane kun blev tabt 3-2. Desuden er de ubesejret i 6 kampe, en fornem statistik at gå indtil kampen med.

Men kampen blev ikke helt, som de havde håbet, de var godt med i kampen de første 10 min, derefter overtog FFI kampen. De bragte sig foran efter en halvtimes spil, på et meget veludført frispark. De øgede til 2 efter knap 70 min spil. Derefter fandt Syvsten lidt momentum og fik først reduceret til 2-1 ved Steffen Blom, der langt om længe kom på tavlen efter længere tids måltørke. Kort tid efter spillede han Hylle fri til udligningen, som bragte spændingen tilbage i opgøret. Syvsten skulle forsøge at jagte det vindende mål, men fik hurtigt selv sat en stopper for det, ved en at lave personlig fejl i de bagerste rækker. Med 5. min igen, cementerede et meget velspillende og formentlig den direkte oprykker i puljen sejren på 4-2.

Fodbolden i Syvsten har været igennem en hård proces i løbet af opstarten, hvor der blev foretaget et trænerskifte kort før sæsonstarten, hvor klubben gav chancen til en af deres egne tidligere spillere, Morten Nielsen, som havde varetaget serie 5 i efteråret. Han kom ind og overtog stillingen som 1. holdtræner. Han kom ind med nye tanker i forhold til, hvordan Syvsten IF skulle spille fodbold i fremtiden. Nogen ideer, der var bred opbakning til fra alle omkring klubben.

Det har krævet hårdt arbejde både fra Morten, holdledere og alle spillerne i klubben, der har udviklet spillet meget hurtigere end forventet, og har allerede været igennem en række på 6 kampe uden nederlag, et par clean sheet osv. Så klubben er nået langt, men der er stadig massere af hårdt arbejde endnu.

Klubbens 2. og 3. hold, startede sæsonen ud i henholdsvis serie 5 og 6, men er efter de ny indførte regler, nu er blevet passeret i kampen om oprykningsspil til serie 5, altså begge hold spiller serie 6 i den sidste halvdel af foråret.

2. holdet, har været rimelig hårdt præget af skader, samt været igennem en omstilling med nye trænere omkring holdet, men de hev i mandags endelig sæsonens første sejr hjem, med en 4-1 sejr hjemme over Thorshøj, efter goalshow af Simon O. hvilket giver forhåbninger om overlevelse i serie 5, der restere 3 kampe.

3. holdet kæmper med næb og klør for at skrabe hold, det har resulteret i et par aflysninger, men der bliver ydet en kæmpe indsats fra folkene omkring holdet, for at trække folk op af sofaen.

Klubbens damehold lever også i bedste velgående, og der har i løbet af foråret været mellem 8-12 piger, til træning hver torsdag. De har desuden også kunnet synge sejrssangen for første gang i den røde trøje efter overgangen sidste sommer. Her bliver der også ydet en kæmpe indsats for at få bygget et solidt fællesskab op både i forhold til klubbens øvrige hold men også internt, det fungere heldigvis godt..

Alt i alt et forår hvor Syvsten IF igen levere en kæmpe indsats på alle fronter, frivillighed frem for alt.

De ser frem af både på den fodboldmæssige front, derudover bliver det en spændende og travl sommer i forhold til hallen og samarbejdet med Vendsyssel Håndbold.

Skriv en kommentar......