d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Pragtfuld og charmerende villa nær skov og strand

2. juni 2019 - kl.14:20 - af:

Villa_600x250

home Sæby: På hjørnet af Kildevej og Frederikshavnsvej og kun 250 meter fra Stranden ligger denne karakteristiske villa fra 1949. Et perfekt renoveringsarbejde har stået på gennem årene og nu fremstår villaen i super fin form med skønne lyse rum og en god planløsning.

Der er bred indkørsel fra Frederikshavnsvej med plads til flere parkerede biler og desuden muret garage under terrassen samt stort garageanlæg af træ med masser af plads til både biler og opbevaring. Herfra går den daglige vej direkte ind i husets kælder, som her er i niveau med jorden. Kælderen er udgravet overalt og isoleret nedefra med afsluttende grå gulvfliser. Man kommer ind i et stort bryggers/vaskerum med skabsvæg og glasdør til et fantastisk kombineret opbevaringsrum og værksted. Desuden er der i kælderen et dejlig stort værelse på 26 m2 og et stort lækkert badeværelse i neutrale lyse farver med væghængt toilet og bruser med glasvæg og dør samt et nydeligt skuffearrangement under den tykke træbordplade og porcelænsvasken.

Trappen fører direkte op i det nydelige køkken, som med hvide fyldningslåger passer perfekt til husets stil. På denne etage er der vandskurede vægge overalt og fra køkkenet er der åben forbindelse til en fantastisk lys spisestue med plankegulv og stort vinduesparti mod haven og udgang til fin østvendt terrasse. Endelig er der en hyggelig opholdsstue med hjørnevinduer mod syd, som giver et fantastisk lysindfald.

En meget smuk hall har buet fordør mod Kildevej og flot original trappe til første sal. Her fordeler gangen til to store værelser, hvor det ene har gavlvindue mod nord og det andet har udgang til altan mod syd. Desuden mindre værelse med kig ned over vandet og dejligt lyst badeværelse med galsdøre til hjørnebruser og pænt hvidt skuffearrangement. I gangen er der skabe langs hele den ene væg med fyldningslåger som i køkkenet. De synlige hanebånd på denne etage giver et særligt hyggeligt præg.
Et helt fantastisk hus med velanlagt have, flere terrasser, drivhus og højbede – og desuden på fin central beliggenhed nær centrum, skoven og stranden.

Kontantpris: 2.145.000

Udbetaling: 110.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.087

Energimærkekarakter: B

Boligareal: 161 m2

Garage: 23 m2

Grundareal: 862 m2

Skriv en kommentar......