d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Far til Fire på landet – i Sæby

23. maj 2019 - kl.6:28 - af:

Far til fire på landet - i Sæby

Se eller gense den gamle Lille-Per-film, der blev optaget i Sæby i 1955, når der er 4-forestilling i Retfærdigheden på lørdag. Det er Sæby Museums Forening og Retfærdighedens Venner, der står for at vise den gamle film som afslutning på Havnens Dag.

På Havnens dag er der masser af vandsportsaktiviteter på Sæby Havn frem til kl. 15, hvor man blandt andet kan komme ombord i Kystmuseets gamle fiskekutter, Hansa, der er helt samme type, som den gamle Sæbykutter, der var omdrejningspunktet for Far Til Fire-filmen, der blev optaget i Sæby og især på Sæby Havn.

Filmen vises lørdag d. 25. maj, kl. 16.00 i Retfærdigheden i Algade og koster 75,- øre for børn og 30,- kr. for voksne.

Plakat far til

Skriv en kommentar......