d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Topkamp i Sæby
Skjold vs. Herning Fremad

22. maj 2019 - kl.10:42 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250

Torsdag aften d. 23/5 kl. 19.15 (Bemærk nyt tidspunkt) danner Sparekassen Vendsyssel Arena ramme et vaskeægte topopgør, som lige nu ligner en direkte duel om oprykningspladsen til Danmarksserien. IF Skjold Sæby tager i mod gæsterne fra Herning Fremad. Hvis man er i tvivl om betydningen af denne kamp, så burde man tage et kig på den aktuelle stilling, hvor IF Skjold Sæby pt er 2 point foran Herning Fremad, men gutterne fra Herning har en ekstra kamp i hånden.

Herning Fremad har været stabile længe, og har blandt andet vundet 4/5 af deres seneste opgør, så det er et selvtillidsfuldt Herning hold, som torsdag aften drager til det nordjyske. IF Skjold Sæby kom også tilbage på sporet i weekenden med en 3-2 sejr over Tjørring IF, så der er bagt op til en god kamp.

IF Skjold Sæby spiller, Christoffer Nødgaard, håber på mange tilskuere: ”Vi har indtil videre spillet et flot forår, og opbakningen har været formidabel hele vejen rundt, både på hjemme- og udebane. Jeg håber meget, at der kommer endnu flere mennesker på stadion på torsdag. Disse kampe er grunden til, at vi spiller fodbold, og vi glæder os meget til at tage kampen op mod Herning Fremad om 1. pladsen i rækken”

Som sagt, så er der kampstart kl. 19.15, og de lover solskinsvejr torsdag aften, så der er ingen undskyldning for ikke at ligge vejen forbi.

Skriv en kommentar......