d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nye vicelejrchefer på Hedebo Strand Camping

15. maj 2019 - kl.9:08 - af:

Hedebo

René Stockfleth Hou Jensen er tiltrådt som vicelejrchef på Hedebo Strand Camping lidt uden for Sæby pr 1. maj.

Samtidig udnævnes hans hustru, Bettina Stockfleth Hou, også til vicelejrchef.

Hun har arbejdet i 10 år på campingpladsen som receptionist.

Idag er der knap 650 pladser til campingvogne, autocampere og telte på Hedebo, hvor de har mere end 90.000 overnatninger hvert år. Det kræver en større og trofast organisation.
Siden 2005 har Hedebo’s to polske medarbejdere, Frannek og Edward, gjort alle fire servicebygninger med toilet, bad og køkkener rent to gange i døgnet. De beskærer også planter, slår de mange tusinde kvadratmeter græs, maler og renoverer vores 16 hytter. Og så hjælper de og pladsens altmuligmand, Bent, fastliggere og turister med praktiske gøremål.
Når der er mest travlt i højsæsonen, kommer Frannek og Edwards hustruer, Dorotha og Malgorzata, også og hjælper til. Mens deres børn holder sommerferie her og ikke mindst i vores swimmingpool og på stranden.
I receptionen, der i højsæsonen har åbent 14 timer dagligt, arbejder Eric også (alt for meget iflg hans kæreste) og har siden 2008 haft Bettina og Solvej til at hjælpe sig. De to indretter også hvert år hytterne og arrangerer en del events for pladsens gæster. Store som små.

Skriv en kommentar......