d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skraldemandskonflikten på næste byrådsmøde

14. maj 2019 - kl.15:25 - af:

christina_lykke_sf_600x250_3

SF’s byrådsmedlem Christina Lykke har sat skraldemandskonflikten på dagsordenen, når byrådet mødes den 22. maj.

– Det har længe undret os i SF, hvorfor den konflikt ikke kan få en ende, så borgernes affald kan blive afhentet, siger Christina Lykke. Hvorfor kan Remondis ikke imødekomme renovationsarbejdernes ønske om en forhandling? Hvorfor møder firmaet gang på gang ikke op til de møder, som renovationsmedarbejderne og deres fagforening har indkaldt dem til, så problemerne med arbejdstiden, arbejdsbyrden og overarbejdet kan blive løst?

Christina Lykke har til byrådsmødet bedt Forsyningens formand Jens Hedegaard give byrådet en redegørelse, hvor han svarer på følgende spørgsmål fra SF:

Hvad er årsagerne til konflikten, og hvorfor har Remondis A/S ikke været villig til at indgå forhandlinger med de utilfredse medarbejdere?

Hvilken rolle har Forsyningens formand og direktør indtaget i forsøget på at få de to parter til at mødes og finde en løsning på konflikten?

Hvad skal der efter Forsyningens opfattelse til for at løse konflikten?

Hvor længe løber kontrakten med Remondis A/S, og hvilke overvejelser gør Forsyningen sig med hensyn til at forlænge kontrakten med Ramondis A/S.

 

 

En kommentar til: “Skraldemandskonflikten på næste byrådsmøde”

  1. Børge Egebak Jensen den: 15 maj - 2019 10:21

    Jeg kan ikke forstå, at de RØDE har så travlt med konflikten med skraldemændene, den danske model skal vel løse problemer mellem arbejdsmarkedets partner ?

    skulle der blive problemer, sundheds mæssigt, så har vi jo civilforsvaret , til at klare den opgaven.

    med håb om, at konflikten snart løses, & venlig hilsen.

    Børge Egebak

Skriv en kommentar......