d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bjarne Laustsen: Velfærd frem for skattelettelser

14. maj 2019 - kl.16:18 - af:

bjarne laustsen_600x250

Her til lands går det fint. Økonomisk set går det fremad. Men velfærden er blevet ringere og ringere. Det handler den første af tre kampagner om, som MF Bjarne Laustsen (S) lancerer her i valgkampen.

Velfærd fremfor skattelettelser er det enkle budskab. Socialdemokratiet vil ikke sænke skatten for de rige og gøre det billigere at køre i luksusbiler. Vi vil bruge pengene bedre, nemlig på vore ældre og vore børn. Begge grupper vil vokse, og det skal vi afsætte penge til på de offentlige budgetter.

De offentlige ansatte løber hurtigere og hurtigere for at løse deres opgaver. Vi mener, at der er brug for flere varme hænder til de mange, der har behov. Vi mener også, at vi skal gøre vores bedste for at sikre dem et bedre arbejdsmiljø.

Vi skal have kommuner, der har råd til en ordentlig velfærd, og det kræver en retfærdig kommunal udligning. Vi skal passe på hinanden og vores samfund. Vi skal have plads til at yde såvel ældre som børn en indsats, vi kan være bekendt. Vi skal have plads til at styrke velfærden i takt med, at behovet vokser.

Valget er derfor let for os socialdemokrater. Det vil være kampagnens temaer. Den vil køre som annoncer som valgkampagne i de lokale ugeaviser samt på diverse sociale medier.

Skriv en kommentar......