d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skuffede skraldefolk fortsætter deres arbejdsnedlæggelse

13. maj 2019 - kl.8:08 - af:

Skraldebil

Der var på morgenmødet for skraldefolkene fra Ramondis Frederikshavns, stor skuffelse og frustration at spore blandt de mange skraldefolk.

Tillidsrepræsentant Palle Jørgensen kunne på morgenmødet fortælle, at der ikke har været nogen henvendelse fra virksomheden udover en opringning fra Driftschef Henrik Bøttern fredag morgen, hvor han fortalte Palle Jørgensen, at de ikke ville forhandle så lang tid de ikke arbejdede.
Det til trods for at Remondis fredag formiddag havde fået at vide, at man var klar til at mødes for at forhandle. Også i weekenden.

Til gengæld kunne Per Thorup Faglig Sekretær, 3F Frederikshavn fortælle, at Remondis ikke har meldt afbud til forhandlingsmødet, der er inviteret til mandag den 13. maj kl 11.00 på 3F Frederikshavns adresse Skippergade 24 Frederikshavn.
”Vi har ikke modtaget afbud, men vi har heller ikke modtaget en accept af mødet. Vi forventer da at de kommer, når de ikke har meldt afbud” udtaler Faglig sekretær Per Thorup.
”Renovationsarbejderne er mere end villige til at komme i gang med deres arbejde igen, men det kræver at vi i fællesskab med Ramondis finder en løsning på konflikten”.

Skraldefolkene støtter op om mødet
Skraldefolkene har besluttet, at de vil møde op i Skippergade 24 kl. 10.30 for at støtte deres forhandlingsfolk. Ved at være tilstede på adressen, kan de hurtigt tage stilling til forhandlingsresultatet, så de kan komme i gang med deres indsamling af affald, og dermed mindske generne for borgerne mest muligt.

”Så snart der er kommet en forhandlingsløsning folkene kan nikke til, er de klar til at køre igen. Og de er parat til at knokle en vis del ud af bukserne for at samle så meget affald ind så hurtigt som muligt”, siger Tillidsrepræsentant Palle Jørgensen.

 

Skriv en kommentar......