d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jyllandsserien: Skjold måtte se sig slået i Hobro

13. maj 2019 - kl.13:56 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250

Så gik den desværre ikke længere for IF Skjold Sæbys JS mandskab, som måtte se sig slået med 3-2 i Hobro IK i lørdags.

Skjold kom ellers planmæssigt foran ved Mads Ring, som modtog en fremragende dybdebold af Mathias Mygind. Hobro fik hurtigt udlignet og holdene gik til pause ved 1-1. Skjold kom aldrig rigtigt ud af starthullerne i 2. halvleg, hvor Hobro både kom foran med 2-1 og derefter 3-1. Skjold kæmpede sig tilbage i kampen, og fik reduceret ved Morten Bøg. Desværre rakte det ikke til mere end et enkelt mål, også kunne Hobro IK fejre de 3 point.

Skjold sidder stadig på 1. pladsen, dog kun med 2 point foran Herning Fremad, som har en ekstra kamp i hånden. Skjold har nu 3 hjemmekampe i streg, hvor den første er på lørdag d. 18/5 med kampstart kl. 13.30. Her kommer Tjørring IF en tur på besøg, og der har Skjold en revanche til gode fra første opgør, som endte med en 1-0 sejr til Tjørring.

Skriv en kommentar......