d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Forsyningen forventer snarlig løsning på konflikten

13. maj 2019 - kl.15:41 - af:

forsyningen (1)

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra bestyrelsesformand Jens Hedegaard Kristensen og adm. direktør fra Forsyningen Claus Reimann Petersen.

Vi oplever i stigende omfang forespørgsler til den igangværende konflikt vedrørende indsamling af affald i Frederikshavn Kommune.

Baggrunden er en intern konflikt mellem Remondis A/S og renovationsarbejderne i Frederikshavn Kommune. Forsyningen er ikke part i denne konflikt – men vores kunder påvirkes af, at der i øjeblikket ikke indsamles i henhold til indgåede aftaler.

Vi har en kontrakt med Remondis A/S om indsamling af affald i kommunen, og vi forventer, at indsamlingen hurtigst muligt genoptages, så det ophobede affald kan indsamles, og at Remondis og renovationsarbejderne snarest finder en løsning indenfor arbejdsmarkedets regler på området.

 

Skriv en kommentar......