d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Realmæglerne: Lyst og smagfuldt indrettet sommerhus

11. maj 2019 - kl.10:27 - af:

414S1501_Ejendommen_01 kopier

Sommerhuset er beliggende i Sønderklit, der er en del af et større sommerhusområde ca. 10 km fra den hyggelige købstad Sæby og ca. 6 km. til Voerså. Området er populært grundet mangfoldigheden af tilbud og ikke mindst den skønne natur med skov, åbne landskaber og en dejlig bred sandbadestrand.

Velkommen indenfor i et veldisponeret og velholdt sommerhus. Du bydes velkommen i den lyse entre, hvor der både er plads til overtøj og vaskemaskine. Her er adgang til et dejligt lyst badeværelse med bruseniche samt et dejligt soveværelse, hvor der både er plads til dobbeltseng og skabe. Sommerhusets hjerterum er absolut det dejlige køkken-alrum der er i åben forbindelse med stuen. Et skønt lyst rum, der emmer af hygge og personlighed. Her er brændeovn og udgang til syd- og vestvendt flisebelagt terrasse, hvor der er en skøn uhindret udsigt. De to værelser er begge af en god størrelse og beliggende ved stuen.

Indvendige vægge er hvidmalet (på puds eller mursten), i badeværelset er der anvendt en lys brun flise, som matcher de lysebrune klinker på gulvet. Der er trælofter, lyst aske panelgulv i værelser og stue og rødbrune sten i entréen. Vinduerne er af hvid plast med termoruder og aftagelige sprosser. Taget er renoveret og ekstra isoleret, så her også er lunt i de kolde vintermåneder.

Udenfor får du det fulde udbytte af sommerhusets naturskønne beliggenhed. Her er flisebelagt terrasse om hele huset. Der er en overdækket terrasse ved stuen. Næsten uanset, hvor du er kan du sidde og nyde områdets mangfoldighed af dådyr, fasaner, egern og fugle. I vinterhalvåret kan du opmagasinere havemøbler og grill i det hvidmalede træskur.

En smuttur ned langs Fredvej og du er ved den dejlige brede sandbadestrand.

Er du til nul spilplads, et pænt istandsat og velholdt sommerhus med minimal vedligehold beliggende i naturskønt område, er du kommet til det rette sted.

For fremvisning og yderligere oplysninger, skal du blot ringe til Sanne på 72 260 760 eller smid en mail til 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig-3/nellemannsvej-23-lyngsaa

Adresse: Nellemannsvej 23, Lyngså, 9300 Sæby

Ejendomsmægler: Sanne Saabye

Sagsnr.: 41415001

Type: Fritidshus – yderst velegnet til helårsbrug

Kontant pris: 1.098.000

Ejerudgift pr. md.: 1.201

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 4.794 / 4.058

Bolig m2: 81

Stue/vær.: 1 / 3

Opført: 1979 og løbende vedligeholdt

Skriv en kommentar......