d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED – Ældre “dåbsattest” men ellers helt nyt hus

11. maj 2019 - kl.0:30 - af:

Ejendommen600x250

Nybolig Sæby: Egevej ligger i vest-byen af Sæby med kort afstand til indkøb, skole, børneinstitutioner, lægehus, bibliotek og svømmehal. Der er også kort vej til Sæbygård skov og golfbanen – så kort vej til det hele. Området er kendt som et rigtigt godt børneområde med stisystemer og grønne områder.

På grunden er der frugttræer og grønne plæner, en flisebelagt bred indkørsel, flisebelagt terrasse og et godt værksted/garage udhus. Ejer af huset har de sidste 4-5 år endevendt hele huset og lagt nyt tag, efterisoleret loft, hulmursisoleret og isoleret under alle gulve undtagen i viktualierummet (som helst skal være lidt køligt). Der er nye rør og kloak i hele huset og der er forberedt til separering af kloak. Alt el er også nyt og der er gulvvarme i køkken, stue og badeværelse samt bryggers og entre. Vinduer og døre er også skiftet så det er som overskriften siger, et næsten helt nyt hus men med en ældre dåbsattest.

Huset indeholder bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, teknikskab og vask. Fra bryggerset kommer man op i køkkenet som er lyst og med et mindre viktualierum tilknyttet. Stuen er hyggelig med udgang til terrassen og med et værelse for enden af stuen. Soveværelset ligger ud til entreen/gangen som også giver adgang til det fine store badeværelse med oplukkeligt tagvindue (fjernstyret).

Her skal man søge længe for at finde håndværkerfejl og huset udstråler at det er indflytningsklart. Vi står klar ved telefon 98 40 12 00 eller på mailen 9300@nybolig.dk og vil glæde os til at vise dette fine hus frem for jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/egevej/105085/933182

Sag nr.: 933182

Adresse: Egevej 4, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.175.000,-

Udbetaling: Kr. 60.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.564,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.024,-/4.287,-

Bolig areal: 85 m2

Grund: 992 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1959/1986

Energimærke: C

Skriv en kommentar......