d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hospitalsklovnen Tut gæster Klovneløbet i Sæby

11. maj 2019 - kl.3:07 - af:

Klovneloeb_600x250

Lørdag den 1. juni kl. 10.00 afholdes der for 8. gang Klovneløb på Torvet i Sæby med opstart foran Nordjyske Bank, hvorfra tilmelding mm. også vil foregå.

Pengene, der samles ind gennem tilmeldingerne til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne.

Klovneløbet er et familieløb, hvor ALLE kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, men om at få en hyggelig og sjov dag, store som små, unge som gamle, og samtidig støtte et godt formål.

I Sæby er det Hjerteforeningens Børneklub Region Nord/Sæby Lokalforening og LOOP Fitness Sæby, der i samarbejde med Sæby Handelstandsforening arrangerer Klovneløbet på vegne af Danske Hospitalsklovne.

Igen i år sponserer SuperBrugsen Sæby lækre Klovneboller, REMA1000 Sæby lækkerier og LIDL Sæby vand og frugt.

”Det er så fantastisk, når vores lokale butikker bakker op om Klovneløbet i Sæby, og i år har vi været så heldige, at få selskab af hospitalsklovnen Tut, som kommer og sørger for en ekstra god stemning blandt løbsdeltagerne”, fortæller de to Klovneløbsarrangører Joan og Lisa Farum.

Alle deltagere får ved køb af et løbsnummer, en vand, en Klovnebolle og en Klovneløbsmedalje.

Ligeledes er alle deltagere med i lodtrækningen om masser af fine præmier, sponsoreret af byens butikker. Og har man lyst til at sponsere en præmie, så kan man henvende sig til Joan eller Lisa Farum om dette, på tlf. 2019 2425 eller 4031 4789.

”Vi synes, det er en fantastisk måde, at støtte et godt formål på, og vi håber derfor på stor opbakning fra hele Sæby og omegn. Så grib fat i familie, venner, naboer og kollegaer og alle deres børn, så vi kan blive rigtig mange og måske slå sidste års deltagerantal, som var 141”, slutter Joan og Lisa Farum, der med forhåbentlig rigtig klovne-vejr håber, at rigtig mange vil tilmelde sig Klovneløbet.

Prisen for at deltage er 70 kr. per person, og du kan forhåndstilmelde dig Klovneløb Sæby her: https://danskehospitalsklovne.dk/klovnel%C3%B8b/9782/tilmeld

Tilmelding på dagen er også muligt ved henvendelse til løbsarrangørerne, som står ved Nordjyske Banks indgang på Torvet i Sæby.

Om Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne besøger indlagte børn på alle landets 22 børneafdelinger og på børne- og ungdomspsykiatriske døgnafsnit

Hospitalsklovnene stilles gratis til rådighed og betales af foreningen

Der er i dag 45 hospitalsklovne tilknyttet Danske Hospitalsklovne

8 nye hospitalsklovnelærlinge er netop startet på 1½ års uddannelse til at blive hospitalsklovn

Hospitalsklovnen gør barnets indlæggelse og sygdomsforløb mere overskueligt gennem leg, humor og små magiske øjeblikke

Klovneløbets landsdækkende sponsorer er LIDL, GLS og Lirum Larum Leg.

Skriv en kommentar......