d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Realmæglerne Sæby:
Flot istandsat i 2017

5. maj 2019 - kl.11:03 - af:

ejendommen_6 kopier

Sæby Søbad er beliggende direkte til Kattegat og en af østkystens dejligste børnevenlige sandbadestrande – kun adskilt af en to kilometer lang strandpromenade, hvor du om sommeren kan købe is, eller tage et smut til lystbådehavnen og nyde summen af glade mennesker. Få minutters gang ad en grusbelagt sti, og du er i centrum af byen. Endnu kortere er der til den skønne restaurant i centerbygningen – med udsigt til Kattegat.

Lejl.nr. 138 fremstår i dag, efter flot istandsættelse siden 2017, som en af de flotteste lejligheder i Sæby Søbad. Med et nyt hvidt Svanekøkken med sort bordplade og SIEMENS hvidevarer, ens laminatgulv med lyd- og varmeisolering i alle rum (bortset fra badeværelser) og fjernelse af glasvæg mellem vindfang og køkken, samt fjernelse af halvmuren mellem stue og køkken har boligen fået et friskt moderne, åbent og stilrent udtryk. Radiatorer i køkken og stue blev udskiftet i samme omgang.

I stuen er der en god stor sofa, som indbyder til afslappende stunder og hygge ved brændeovnen. En skydedør inviterer naturen indenfor, og giver nem adgang til den sydvendte terrasse. I får et soveværelse med dobbeltseng, skabe og tv. Værelset er med mulighed for 4 sovepladser, og her er også indbyggede skabe. De to badeværelser, der er med brus, er specielt attraktiv for de større grupper af lejere og den store familie. Aftensolen kan nydes på terrassen mod nord, hvor I også finder indgangen til boligen.

Ejerforeningen sørger for al udvendig vedligeholdelse, herunder at slå græsset og passe fællesarealerne. Boligen har mobil fjernstyring af varmeregulering med Flex Control. Ferieboligen udlejes, når sælger ikke selv anvender den. I er ikke tvunget til at udleje, men vil I gerne have en lejeindtægt, når I ikke selv bruger boligen, skal udlejning ske via Danland.

Så mangler I et sted, hvor I kan flade ud uden at bekymre jer om vedligehold og samtidig være sikker på, at børnene ikke kommer til at kede sig, så er det her stedet for jer.

Fremvises gerne ved henvendelse til Sanne på 72 260 760 eller 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41418021-strandvej-86-lejl-138-saeby-soebad

Adresse: Strandvej 86, Lejl.nr. 138, Sæby Søbad, 9300 Sæby

Ejendomsmægler: Sanne Saabye

Sagsnr.: 41418021

Type: Fritidshus (må anvendes helårs jf. gældende lovgivning)

Kontant pris: 1.385.000

Ejerudgift pr. md.: 2.676

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 6.059 / 5.130

Bolig m2: 72

Stue/vær.: 1 / 2

Opført: 1985

Skriv en kommentar......