d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fodbold: Skjold tager i mod Vildbjerg SF

25. april 2019 - kl.16:58 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250

På lørdag er der igen Jyllandsserie fodbold på menuen på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det er Vildbjerg SF, som tager den lange tur fra Herning-området og op til Vendsyssel for at bide skeer med IF Skjold Sæby. Pt ligger Vildbjerg på rækkens sidsteplads, men der er kun sølle 5 point op til 1. pladsen, som Skjold i skrivende stund sidder på. Så alt er på spil, når der igen skal kæmpes op vigtige point i den tætte række.

2. påskedag tog Skjold i mod Hjørring IF på hjemmebane til en lidt tam 0-0 affære. En flot opbakning på omkring 250 tilskuere var på plads til kampen.

Christoffer Nødgaard: ”Vi håber på lige så mange tilskuere på plads, som til Hjørring-kampen. Det var virkelig imponerende! Så skal vi gøre alt, hvad vi kan for at få de 3 point, og skabe lidt mere underholdning end sidst”

Der er kampstart på lørdag d. 27/4 kl. 13.30 – der er forhåbentlig solskinsvejr, og som altid grillpølser og øl på køl.

Skriv en kommentar......