d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mere end 50 Harald Nielsen-medaljer stjålet fra montre

25. april 2019 - kl.9:09 - af:

thumbnail

I Arena Nord i Frederikshavn har der igennem mere end 2 år været udstillet mange flotte genstande fra Harald Nielsens storhedstid som fodboldspiller – plancher i foyeren og en montre med en række medaljer og pokaler, som Harald Nielsen har fået i løbet af sin flotte karriere.

Men ak!! Desværre har der i weekenden før Rødspættecup været indbrud i montren, og en indsats med mere end 50 medaljer er blevet stjålet!

Enke efter Harald Nielsen, Rudi ”Mie” Nielsen er selvfølgelig utroligt ked af tyveriet. Medaljerne har en kæmpe affektionsværdi for familien. Hun og personalet i Arena Nord håber, nogen har set noget, som kan gøre, at man kan få medaljerne tilbage igen.

Direktør Per Malmberg fra Arena Nord udtaler: ”Det er utroligt ærgerligt, at vi ikke kan have vores ting i fred; vi har skabt en fantastisk udstilling med fortællinger og effekter fra Haralds tid, der sammen med statuen og Harald Nielsens Plads er ret unikt.”

Skulle nogen have set noget eller set nogen, der er forsvundet med medaljerne, bedes de kontakte Per Malmberg på mail per@arenanord.dk eller på telefon 28550480.

Arena Nord udlover kr. 5.000 for oplysninger, der kan skaffe medaljerne tilbage til de rette ejere familien Nielsen.

Tekst: Per Rye

Skriv en kommentar......