d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Arkitekttegnet ejendom med fantastisk udsigt

22. april 2019 - kl.11:19 - af:

32- copy

EDC Jensen & Riise: Det er ikke så tit, vi har fornøjelsen af at udbyde så fuldendt en bolig som denne. Her i de nordjyske bakker gemmer sig en boligperle af format bestående af et arkitekttegnet stuehus fra 2011, der sammen med en renoveret staldbygning udgør en fantastisk ramme om både familieliv og hobbyliv. Dertil hører en skøn, stor have på de i alt 5,4 hektar jord, hvoraf de tre for nuværende er lejet ud.

Ejendommen er beliggende nær Østervrå som er en aktiv handelsby og byder på flere gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave samt samt et utal gode fritidsinteresser for alle generationer i familien. Fra ejendommen har du under 30 minutters kørsel til henholdsvis Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn.

Det karakteristiske morænelandskab, der omgiver Nejsumvej 8, er formgivet under den sidste istid, og det kuperede terræn er siden bestrøet med en en kombination af dyrkede marker og skønne, uberørte skovområder, hvor særligt bøgen har fået plads. En vandretur i nærområdet er næsten garanti for et møde med enten krondyr, rådyr eller dådyr, ligesom fuglelivet også er rigt. – På ejendommens jorder er der også særdeles gode jagtmuligheder.

Det er klart, at beliggenhedens naturlige skønhed er én af ejendommens store forcer. Jorden på ejendommen går ned til Voer Å, hvor en snøre i vandet kan hjembringe aftensmaden, mens også den store have bidrager til bordet med sprøde grøntsager fra den store urtehave samt søde fristelser fra orangeriet og frugtlunden. Både stuehuset og det sydvendte terrassemiljø tilbyder en helt igennem fantastisk udsigt over bakkerne, bøgetræerne og helt til Knøsen i Dronninglund Storskov i det fjerne.

Gårdspladsen omkranses af det arkitekttegnede stuehus og et stort vognhus i samme stil. Den gamle staldbygning udgør også en læ givende længe, og her blev der i 2016 skabt et lækkert, opvarmet værksted på hele 100 m2.

Stuehuset fra 2011 fremstår lyst og luksuriøst med gennemgående og velvalgte kvalitetsmaterialer. Udvendigt skaber træbeklædningen en flot harmoni med omgivelserne, mens boligen indvendigt er grundmuret med pudsede vægge. Ejendommen kan tilmed fremvise en fin energimærkning blandt andet takket være jordvarme og solceller.

Indenfor er det særligt den lette stemning, der sætter scenen. Den store stue tiltrækker sig naturligt opmærksomheden med de store vinduespartier mod syd, loft til kip og smukke Dinesen-plankegulve. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, og her skaber de matsorte klinker en flot kontrast til Svane-elementernes glatte, hvide flader. Centralt i opholdsrummet spiller skorstenen også på kontrasterne, og i de sorte mursten er indbygget en både effektiv og hyggelig brændeovn fra Rais. En ekstra bonus er det praktiske viktualierum i forbindelse med køkkenet, hvor hjemmedyrket grønt, henkogte godter og tempereret vin er lige ved hånden.

Fra opholdsrummet er der forbindelse til boligens to værelsesafdelinger. Den oplagte børneafdeling rummer to gode værelser, et pænt badeværelse samt et gennemgangsværelse, der kan indrettes som legeafdeling eller kontor.

I boligens anden ende ligger det store master bedroom med walk-in-closet, og denne afdeling byder også på det største badeværelse, der er lækkert udført med bruseniche og badekar med udsigt. De mørke klinker går igen i badeværelserne og bryggerset samt i den indbydende entré, ligesom alle værelser også prydes af lyse Dinesen-plankegulve. Den røde tråd i materialerne er flot spundet – helt ned til mindste detalje.

Kontakt os for en fremvisnings af denne liebhaverejendom allerede idag – ejendommen og udsigten skal kort sagt ses!

Adresse: Nejsumvej 8, 9750 Østervrå

Mægler:  Martin Riise

Sagsnr.  93004831

Type:  Landejendom

Boligareal: 182 m2

Grundareal: 54.581 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 2011

Energimærke:  A20

Pris: 4.600.000

Ejerudgifter: 2.703

Skriv en kommentar......