d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Unge profiler markerer sig stærkt i IF Skjold

21. april 2019 - kl.13:56 - af:

torben schioldan_600x250

Skjolds første hold i Jyllandsserien1 har fået en rigtig god start med 3 sejre og kun et enkelt knebent nederlag ude mod Tjørring.

Vores mål har fra start været, at vi gerne ville spille med i kampen om oprykningen til danmarksserien. Vi er også helt bevidste om at det svært, men skal det lykkedes, skal holdet spille op til sit allerbedste, vi skal undgå mange skader og så skal vi også rammes af heldet i afgørende situationer, udtaler Torben Schioldan fra klubbens seniorudvalg.

Præstationerne i de første 4 kampe har været gode og holdet har formået at score 9 mål i 4 kampe, samtidig med at der kun er lukket 3 mål ind i eget net. En ganske opløftende start.

Samtidig med at holdet har fået en god start, er det også værd at bemærke, at 2 af klubbens helt unge U17 spillere har markeret sig i sæsonstarten. Især Mikkel Dorf som allerede fik debut i Jyllandsserien i 2017, har udviklet sig og fik sit gennembrud med 2 mål i kampen hjemme mod Hobro. Mikkel har markeret sig stærkt på holdets højre kant og er en evig trussel for modstanderen med sine mange individuelle kvaliteter.

I lørdagens udekamp mod Gug fik en anden klubbens U17 talenter debut. Det var Thomas Nielsen som erstattede en skadet Daniel Gravesen i midterforsvaret. Thomas spillede en flot kamp og formåede i alle 90 minutter med sit blik for spillet, gentagne gange at bryde modstanderens angreb og samtidig deltage i det opbyggende spil.

Endelig har en tredje U17 spiller været en del af truppen her i foråret, nemlig Laurits Rømer som er indskiftet i kampene mod Hobro og Tjørring.

Der er tale om 3 helt unge spillere, som vi snart ser indgå i stammen på holdet – udtaler Torben Schioldan

Mikkel Dorff og Thomas Nielsen er begge blandt træner Nikolaj Dorffs 14 udvalgte til mandagens hjemmekamp mod Hjørring.

 

Skriv en kommentar......