d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED – Fantastisk landsted med stor fredsskov i baghaven

21. april 2019 - kl.11:47 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Går du rundt og drømmer om et sted på landet med stor skov, fine jagt muligheder og samtidigt plads til heste eller andre dyr, og har du også en drøm om stort moderniseret stuehus med plads til flere generationer eller den helt store familie – så er Løgtvedvej 13 stedet.

Skoven er et stort fristed at gå rundt i hvor dyrelivet er rigt og åen slynger sig i slugten. Der er masser af muligheder til at bygge en shelter og opleve livet i skoven om natten eller bygge huler i træerne uden mors og fars konstante indblanden.

Har man drømme om heste er der også fine muligheder for det. Selvom det er på landet, så tager det kun 35 minutter at køre til Ålborg og Frederikshavn nås på 15 minutter. Motorvejen ligger tæt ved ejendommen, så det er hurtigt at komme på den.

Udhusbygningerne er i fin stand og her er der plads til at indrette hestebokse flere steder. Der er en stor lade og to staldbygninger som i dag bruges til opbevaring. Fyrrummet er i den selvstændige bygning ved siden af stuehuset og her har man installeret nyere fyr fra Atmos til fastbrændsel, som alt sammen hentes i egen skov.

Stuehuset er pt. indrettet til to familier men kan også fungere som Bed & Breakfast hvis planerne går i den retning.

Når man kommer ind af fordøren, går man direkte ind i en stor hall hvor trappen til 1. sal er. Fra hallen kommer man ind i tre stuer en suite, en med udgang til haven og en med brændeovn som ligger i forbindelse med køkkenet, som er et stort flot landkøkken. Der er højt til loftet og de høje paneler/ gerigter om dørene er bibeholdt.

Der er to gode værelser i stueetagen og stort badeværelse, gæste wc og bryggers med depotrum. På 1. sal er der repos ved trappen, stort soveværelse, derudover er der 3 fine værelser, det ene med udgang til altan (der mangler pt. gelænder). Stue/køkken er i et stort rum med loft til kip og er meget hyggeligt. Hele 1. sal er renoveret i 2014, er efterisoleret og fremstår i en rigtig fin stand.

Vi er klar til at fremvise denne spændende ejendom, når det passer for jer – og vi vil glæde os til det. Ring til os på 98 40 12 00 eller send en mail til os på 9300@nybolig.dk og aftal tid.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9352/loegtvedvej/105085/933187

Sag nr.: 933187

Adresse: Løgtvedvej 13, 9352 Dybvad

Kontant pris: Kr. 3.295.000,-

Udbetaling: Kr. 165.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.865,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 14.007,-/11.959,-

Bolig areal: 365/15 m2

Grund ha.: 14,1183

Øvr.bygn.: 1.269 m2

Opført: 1914/1960

Energimærke: D

Skriv en kommentar......