d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Realmæglerne Sæby: Skønt byhus med originale plankegulve

20. april 2019 - kl.8:48 - af:

ejendommen_10 kopier

Få minutters gang til Sæby Torv, indkøb, shopping, bypark, havn, restauranter og offentlig transport ligger dette dejlige byhus i 3 etager. Opført i røde sten med tegltag fra 2000. Velkommen indenfor i en bolig, der vil overraske dig til den positive side. Du får gode regulære og højloftede lyse rum på alle tre etager. Hele 2 badeværelser, brændeovn og en ‘boligkælder’ (kælder i boligstandard). What’s not to like ?

Stueetagen er indrettet med stue en suite – i dag anvendt til hhv. spisestue og dejlig tv stue med brændeovn (2015). Begge stuer er med hjørnevinduer for optimal lysindfald. Du får et lyst køkken (2005) med spiseplads til +4 og udgang til den sydvendte have, samt et dejligt lyst badeværelse.

Adgang til 1. salen sker via god bred kvartsvingstrappe, der fører dig til et mindre repos og to højloftede værelser med høje skråvægge og udsigt over området. Soveværelset har et tilhørende værelse velegnet til walk-in eller kontor/arbejdsværelse. 1. salen byder også på et ‘pulterkammer’ eller måske et walk-in til det andet værelse. Indretningen er helt op til dig.

Kælderen er noget helt for sig. Her er endnu en kvartsvingstrappe, der fører dig til 65 velindrettede højloftede kvadratmetre, hvoraf de 8 m2 er godkendt til beboelse (jf. BBR). Dem finder du på badeværelset, som, udover det sædvanlige WC og badeværelsesarrangement med spejl, også omfatter badekar, vaskemaskine og tørretumbler samt fjernvarmeinstallationen. Det store opholdsrum er indrettet med stue og køkken, og i værelset står der idag en køjeseng. Kakkelovnen er med til at give hygge og lune dig på kølige aftener. Der er direkte adgang til kælderen fra den udvendige overdækkede trappenedgang.

Udenfor får du en sydvendt have have med drivhus og udhuse omgivet af hæk. Nem at holde og med masser af plads til hygge og leg. Du får nemt adgang til boligen enten via den dobbelte hovedtrappe, trappen til kælderen, eller trappen ved køkkenet. Alle gode trapper at gå på – uanset alder.

For yderligere information og ønske om fremvisning af denne skønne bolig kan du kontakte Sanne på tlf. 72 260 760 / 9300@mailreal.dk – alle ugens dage

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41419020-gasvaerksvej-12a

Adresse: Gasværksvej 12A, 9300 Sæby

Ansvarlig ejendomsmægler: Sanne Saabye

Sagsnr.: 41419020

Type: Villa / Fritidshus

Kontant pris: 1.095.000 (NYHED)

Ejerudgift pr. md.: 1.834

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 4.714 / 4.022

Bolig areal: 120 m2

Grund: 614 m2

Stue/vær.: 2/5

Opført: 1939/1999

Energimærke: E

Skriv en kommentar......