d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Liebhaverejendom med parklignende have og egen sø

16. april 2019 - kl.0:51 - af:

ejendommen

EDC Jensen & Riise: Er du dus med himmelens fugle, skovens grønne træer, udsigt og skøn natur, så skal du se nærmere på denne idylliske liebhaverejendom ” Mellergaard”, hvor man straks mærker et strejf af Morten Korch idyl og historiske vingesus – Her er der lagt op til afslapning og ro i sindet.

Mellergaard er beliggende nær Dybvad som byder på både indkøb, skole og et rigt foreningsliv med mange ildsjæle.

Fra ejendommen har du under 30 min. kørsel til hhv. Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Frederikshavn.

Ved ankomsten mærker man straks at denne ejendom er noget helt særligt, ejendommen er nærmest majestætisk, og byder dig velkommen med pragt med den store flotte gårdsplads. Stuehuset som ligger højt placeret præsenterer sig aldeles flot med de takkede gavle som giver hele bygningen et virkeligt harmonisk og sjældent flot udtryk.

Velkommen indenfor – med den store hoveddør modtager stuehuset dig og dine gæster med pragt med en stor imponerende og eksklusiv hall, med en smuk svungen trappe til 1. salen. Herfra er der adgang til 2 store stuer, store vinduespartier som sikrer stuen et rigtigt godt lysindfald. I begge stuer er der udgang gennem dobbelt terrassedøre til stor flisebelagt terrasse, her kan du sidde og nyde livet og udsigten til den smukke sø og den parklignende have. Her er der virkeligt lagt op til afslapning og ro i sjælen.

Herudover rummer stuehuset stort moderniseret og lyst køkken med adgang til alrum, her er der lagt op til mange gode stunder i familiens selskab. Fra køkkenet er der udgang til ejendommens have. Fra alrummet er der envidere adgang til lyst gæstetoilet, flot badeværelse, værelse samt et stort bryggers som også har udgang.

Ejendommens 1. sal rummer stort åbent repos, badeværelse, meget stort soveværelse med faste skabe og 2 store vinduespartier med udsigt til haven, herudover rummer 1. salen endnu et værelse samt et multirum hvor der er lagt op til mange skønne stunder eller hobbys.

Til ejendommen er der gode store udhuse herunder en lade med god loftshøjde og store porte.

Ejendommen opvarmes med halmfyr

Alt i alt en virkelig pragtfuld og præsentabel ejendom som skal opleves.

Adresse: Hugdrupvej 26, 9352 Dybvad

Mægler:  Martin Riise

Sagsnr. 93005003

Type:  Landejendom

Boligareal: 304 m2

Grundareal: 40.000 m2

Rum: 6

Værelser: 4

Antal plan: 2

Byggeår: 1920/1980

Energimærke:  G

Pris: 1.598.000

Ejerudgifter: 2.344

Skriv en kommentar......