d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jørgen Agerbæk udstiller i Vestergade 14

15. april 2019 - kl.8:21 - af:

Galleri

I påsken åbner et nyt galleri i Sæby. Det er ”Pop-up galleriet Jørgen Agerbæk”, som fra skærtorsdag til anden påskedag viser kunst.

– Jeg fik ideen for et par år siden, men det er først nu jeg har taget mig sammen til at føre ideen ud i livet. Jeg tænkte at der er nogle tomme butikker i Sæby, som måske kan bruges til noget. Det er ikke fordi jeg vil have en butik, men jeg vil bruge lokalerne til en event, hvor jeg kan vise nogle værker frem, malerier og tegninger, som normalt ikke er udstillet andre steder, fortæller Jørgen Agerbæk.

Det blev så butikken Vestergade 14 i Sæby, der tidligere har huset Frigga.

– Jeg fortalte om ideen til min søster, som straks sagde: ”Nåå, et pop-up galleri! ”

”Hvad”, sagde jeg. ”Har det et navn? ”

”Ja”, sagde min søster, ”det hedder et Pop-up galleri, fordi det kun har åbent i nogle få dage, og derefter forsvinder igen. ”

Pop-up galleriet har åbent Skærtorsdag til og med anden påskedag fra 11 – 17.00.

Skriv en kommentar......