d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spændende naturoplevelser i ny folder

13. april 2019 - kl.0:04 - af:

Naturfolder

Så er den nye folder for Naturarrangementer i 2019 færdig. Du kan hente den nye folder på dit lokale bibliotek, turistkontorerne, Bangsbo Museum, Fuglestationen i Skagen eller hos Forsyningen på Knivholtvej 15 i Frederikshavn.

– Jeg håber, den nye folder vil inspirere dig til en guidet tur i naturen i Frederikshavn Kommune, hvor du kan lære mere om vores natur.

Vi har i år lavet en masse forskellige spændende ture, der spænder lige fra Naturhøjskole, guidede vandreture, togture til foredrag og meget meget mere.

Naturhøjskole er noget helt nyt i vores program. Arrangementet strækker sig over 2 dage, hvor du sover hjemme, men begynder hver dag med morgenkaffe sammen med undertegnet og museumsinspektør Sidsel Wåhlin. Du vil i løbet af de to dage lære en masse om naturen og fortiden i din kommune. Den ene dag vil du også opleve Tofte skov ved Vildmosen, hvor naturen har fået lov at passe sig selv i flere hundrede år.

Vi har også krondyrssafari på programmet i år. Den erstatter de tidligere hestevognsture på Kragskovhede og cykelture. Vores krondyrssafari foregår i år i bus, så vi kan komme længere omkring i området ved Statsfængslet på Kragskovhede. Her skal vi se og høre om naturen derude og lytte til kronhjortene, der er i brunst.

Jeg kunne sagtens fortælle om dem alle sammen, men jeg synes, du skal hente din egen folder og læse mere om årets program, imens du nyder de flotte billeder deri. Du kan også gå på kommunens hjemmeside på www.frederikshavn.dk.

Jeg håber dog, du er blevet inspireret til at hente folderen et af stederne, eller du kan gå på kommunens hjemmeside på www.frederikshavn.dk under ’Et godt sted at bo’, hvor du kan se årets arrangementer.

Vi håber i lighed med andre år, at I tager godt imod folderen, slutter naturvejleder Bo Storm.

Skriv en kommentar......