d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Moderniseret villa i et-plan i Sæby Vestby

13. april 2019 - kl.6:12 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: I Sæby Vestby på Pilevej kun få hundrede meter til indkøbsmuligheder, skole, svømmehal og bibliotek finder du en fin villa. Her kan man tage en hyggelig gåtur til Sæbygård skov eller en smut til byens centrum og gågade.

Via indkørsel, kommer man til villaen, hvor man har forhaven med terrasse og carport som det første. Går man rundt villaen kommer man over til haven som er stor og nem at holde, da der er græs i det meste af haven. Garagen giver gode muligheder for opbevaring og samtidig er der en hyggelig havestue, hvor man kan sidde og kigge ud i haven.

Velkommen indenfor på Pilevej 18, hvor man kommer ind i et stort lyst bryggers med gulvvarme, her er masser af skabsplads og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Stort og lyst funktionelt Aubo køkken med gulvvarme, ovenlys og dobbelt terrasse dør ud til en hyggelig udestue. Badeværelse med masser af skabsplads og stor bruser samt klinker og gulvvarme. God spiseplads mellem køkken og stue som er lys og venlig med en glas karnap – her er masser af plads til hygge med familien og vennerne. To store værelser og soveværelse med to skabsvægge, udgang til haven samt adgang til et badeværelse med bruselåger.

Huset er efterisoleret udvendigt med batts og på loftet er der også efterisoleret – energimærke C.

Alt i alt en rigtig fin moderniseret villa i et plan i et skønt område – ring og få en fremvisning på 9840 1200.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/pilevej/105085/933178

Sag nr.: 933178

Adresse: Pilevej 18, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.595.000,-

Udbetaling: Kr. 80.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.925,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.833,-/5.832,-

Bolig areal: 161 m2

Grund: 1.290 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1964/2014

Energimærke: C

Skriv en kommentar......