d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dybvad kan få nye og spændende aktiviteter for hele familien

12. april 2019 - kl.8:11 - af:

Foto fra Aktivitetsfestival 2018

DUI-LEG og VIRKE inviterer til informations møde onsdag den 24. april kl. 16.30 i Syvsten If.

Informations mødet skal afdække, om der er interesse for at starte en lokalafdeling af DUI i Dybvad.

DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende familieorganisation, som tilbyder et hav af forskellige aktiviteter for hele familien. Foreningen drives udelukkende af frivillige og tilbyder alle former for aktiviteter. Lokalt tilbydes der i dag alt fra robotværksted og fællesspisning til sommerlejre og kanoture. Foreningen er et fristed for familien med fokus på fællesskab. Læs eventuelt mere på dui.dk

Det er René Skorup Christensen, som selv bor i Dybvad der har taget initiativ til informations mødet. René har været aktiv i DUI på Lolland og ønsker, at genskabe det fantastiske fællesskab der finde i DUI.

Skriv en kommentar......