d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Cafe Big Burger søger Danmarks bedste hotdogspiser

12. april 2019 - kl.8:05 - af:

Big Burger_600x250

I april og maj afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”, når finalisterne til DM i Hotdogspisning skal findes. Cafe Big Burger i Rådhuscenteret, er klar til at tage imod kandidaterne fra Sæby og omegn.

Det handler om hotdogs, hæder og håneretten, når DM i Hotdogspisning endnu engang vender tilbage. Og der er ikke længe til, at der igen skal findes en danmarksmester i den noble spisedisciplin. Kvalifikationsrunden er nu i gang, og finalisterne skal findes – måske i Sæby.

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et rejsegavekort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til de lokale vindere, hvor der er et weekendophold på spil – samt lodtrækningspræmier om flotte gavekort blandt alle, der forsøger at kvalificere sig.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 31. maj i Aalborg til en kæmpe event på Gammel Torv. Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt. I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

– Vi vil gøre DM i Hotdogspisning til en relevant og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå. For vi har alle i hvert fald én, som vi under INGEN omstændigheder vil tabe til – og så kan man jo se, om man samtidig kan sikre sig en plads blandt de 10 storspisende finalister, og hvem ved, måske slå den nuværende rekord på hele 42 hotdogs, siger Rikke Jeppesen fra arrangøren Steff Houlberg.

Danmarks næste hotdogkonge belønnes med et rejsegavekort på 20.000 kroner, men også finalens øvrige deltagere præmieres flot, så der er allerede nu masser af grunde til at få stillet hotdogsulten hos din lokale Steff’s Place, i Sæby.

Skriv en kommentar......