d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby har fået sin helt egen gin

11. april 2019 - kl.11:45 - af:

Sæby gin

Efter en lang proces, med mange aktører involveret, er det nu lykkedes Jette Sørensen fra Vin Specialisten i Sæby at få produceret byens helt egen gin.

”Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, for at et sådan projekt kan lykkedes, men vi er kommet i mål, så nu glæder jeg mig til at kunne præsentere denne nye lokale gin for mine kunder”, lyder det fra en glad Jette Sørensen.

Den nye Sæby gin, er destilleret med blandt andet enebær, hindbær og rav, og for at starte med det sidste, så er det rav, der er brugt til produktionen, noget Frantz, Ravsliberen i Algade har fundet på stranden ved Sæby, så mere lokalt bliver det ikke.

De bær, der er brugt i produktionen, stammer også fra flere steder i Vendsyssel, hvilket gør denne vel afbalancerede gin til noget ganske særligt.

”Den er produceret hos Nordisk Brænderi, der også har haft en finger med i spillet i forbindelse med bl.a. Sæby Bjæsk, så vi også den vej rundt er lokale og med en rød tråd i de ting, vi laver”, slutter Jette fra Vin Specialisten i Sæby.

Skriv en kommentar......