d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nye påsketanker på Voergaard Slot

11. april 2019 - kl.0:29 - af:

DCIM100MEDIADJI_0336.JPG

Der er lagt op til det helt store påskeeventyr på Voergaard Slot. Voergaard Slot har bl.a. indgået aftale med Summerbird, Mette Blomsterberg og Marianne Eriksen Scott-Hansen om at indrette og smykke Voergaard Slot, således at hele familien kan få en unik og anderledes påskeoplevelse. Summerbird, Mette Blomsterberg og Marianne Eriksen Scott-Hansen pynter hver deres del af slottet.

Summerbird alléen vil føre gæsterne ind til slotsøen, hvor Summerbirds chokolade vil pynte inde og ude med deres fortolkning af påskeæg, bl.a. et imponerede chokoladepåskeæg med en vægt på 30 kg. Tusindvis af påskeæg vil de 3 dage, hvor slottet er åbent, være gemt rundt omkring på slotsøen, og Danmarks største (chokolade-) æggejagt vil blive gennemført hver dag kl. 10.00. In- denfor på slottet vil Mette Blomsterberg fortælle om sin passion for det søde køkken, og give tips til, hvordan hun selv pynter op og dækker sit eget påskebord.

Den internationale anerkendte kunstner, Marianne Eriksen Scott-Hansen vil udsmykke slottet med de imponerende papirblomster, som har gjort hende eftertragtet hos bl.a. Karl Lagerfeld, Royal Copenhagen, Ole Lynggaard og Louisiana.

Bestyrelsesformand Laden-Andersen udtaler:

”Vi er stolte og beærede over, at et så kendt brand som Summerbird og 2 anerkendte kunstnere vil være med til at realisere de tanker, som Voergaard Slot har gjort sig om at skabe en påskeople- velse for hele familien som aldrig er set før i Danmark”.

I kælderen under Voergaard Slot vil der være mulighed for smage øl fra bl.a. Søgaards Bryghus og Løkken Bryghus og spændende rom fra ROMeriet.

Folkekirken har også støttet op omkring Voergaard Slots ønske om at skabe en ny påskeoplevelse. Langfredag, påskelørdag og påskedag vil der være forskellige aktiviteter i den nærliggende Voer Kirke, hvor der vil være rullet en 22 meter lang påskedug ud på kirkegulvet. Her kan opleves for- tællinger om påsken, og til børn vil der være små opgaver med udgangspunkt i dugen.

Voergaard Levende Historie vil i Tinghuset invitere på en tidsrejse til middelalderen og vil stå for forskellige aktiviteter på slotsøen. Der vil være påskemarked i Ridehallen, og der vil for børnene også være udstillet landbrugsmaskiner.

Laden-Andersen udtaler supplerende:

”Voergaard Slot har skabt grundlaget for en ny påskeoplevelse, som aldrig før er set i Danmark. Vi håber på, at vi har fået skabt en påsketradition for hele familien, som vil gentages år efter år”.

For yderligere oplysninger kan henvendelse ske til Anker Laden-Andersen telefonnummer 40631203.

Voergaard Slot er åbent langfredag den 19. april 2019 kl. 10.00-16.00, påskelørdag den 20. april 2019 kl. 10.00-16.00 og påskedag søndag den 21. april kl. 10.00-16.00. Alle 3 dage vil kl. 10.00 starte med (chokolade-) æggejagt.

Skriv en kommentar......