d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra Realmæglerne i Sæby

6. april 2019 - kl.0:57 - af:

Set fra vejen_2

Centralt beliggende villa med nyindrettet 1. sal, så der i alt er 4 store separate soverum. Mulighed for 5 værelser.

Denne skønne og velholdte villa er beliggende centralt i Sæby i gåafstand til Bypark, havn og gågade, Algade med de gamle huse og turistattraktioner og selvfølgelig skoven. Du får tæt til alt, du behøver i det daglige.

Velkommen indenfor i en bolig, der i 2018 fik ændret 1. salen på en smart, funktionel og godkendt indretning, så der nu er 3 meget store separate soverum, hvor et kan opdeles i yderligere to, så I kan få 4 store værelser, hvis der er behov for det. Reposen er med god plads til at indrette opholdsrum eller kontor kombineret med gæstesoveplads. Væggen ved trappen er halveret, så der nu er maks lysindfald og en rigtig god fornemmelse af rummelighed. Du får endvidere et dejligt lyst badeværelse med brusebad.

Stueetagen er godt udnyttet med et dejligt stort bryggers med god opbevaringsplads og plads til en vaskesøjle. Køkkenet er godt indrettet med alt i hvidevarer i stållook, og med vindue mod vejen. Der kommer masser af lys ind fra det store sydvendte vinduesparti i stuen, hvor der er rigtig god plads til et stort sofaarrangement og spiseplads. Du får skabsvæg til loft i soveværelset, der ligger lige op til stuen. Det store badeværelse med bruseniche er bibeholdt i 70’er stil. Under trappen med adgang fra stuen, er der et mindre kosteskab eller viktualierum.

Boligen fremstår yderst velholdt, og er med lydisolerede ruder i træ/aluramme, en dejlig privat og lukket have, samt en dejlig stor carport, der om sommeren er indrettet til en hyggelig overdækket udestue.

For yderligere information og ønske om fremvisning af denne skønne bolig kan du kontakte Sanne på tlf. 72 260 760 / 9300@mailreal.dk – alle ugens dage..

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41419019-gasvaerksvej-14a
Adresse: Gasværksvej 14A, 9300 Sæby
Ansvarlig ejendomsmægler: Sanne Saabye
Sagsnr.: 41419019
Type: Villa / Fritidshus
Kontant pris: 1.495.000 (NYHED)
Ejerudgift pr. md.: 1.846
Brutto / netto ekskl. ejerudgift: 6.352 / 5.420
Bolig areal: 166 m2
Grund: 707 m2
Stue/vær.: 1 / 4 (5)
Opført: 1975/81
Energimærke: C

 

Skriv en kommentar......