d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skøn “oase” med dejlig have og masser af plads omkring

6. april 2019 - kl.11:27 - af:

Ejendommen copy

Nybolig Sæby: NY PRIS – Her kan du nyde fuglesang og en helt fantastisk have, langt væk fra dagligdagens stress og jag. Den stråtækte idyl bruges i dag af sælger til egen bolig samt Bed and Breakfast. Når du kører ned ad alle´en falder pulsen og du kan slappe af i idyllen. Haven indeholder mange flotte træer og buske og der er kroge, terrasser og “hytter” overalt. Sidste nye skud på stammen er en bygning som bruges til yoga, men som selvfølgelig også kan bruges til kontor eller lignende. I forlængelse af denne bygning er der en stor carport. Der er også et stort fyrrum, værksted og opbevaringsrum på grunden og ud over dette er der et “luksus shelter”, et orangeri og diverse udhuse.

Hovedhuset er velholdt og lige til at flytte ind i. Det indeholder en flot entre med klinker på gulvet. Fra entreen kan man komme ind på badeværelset som er med klinker og gulvvarme og bruseniche, eller ind i stuen som har et fantastisk lysindfald, loft til kip og en god brændeovn. Fra entreen kan man også komme ud i køkkenet som har masser af skabsplads og en hyggelig spisekrog. Der er udgang til terrassen fra køkkenet. Videre fra køkkenet kommer man til bryggerset hvor vaskemaskine og tørretumbler findes. Herfra kommer man til tilbygningen fra 2009, hvor der er badeværelse, depotrum og stort værelse. Over tilbygningen er der et stort loftsrum (ej godkendt til beboelse) som kunne bruges til kontor, gæsteværelse eller lignende. Fra entreen i hovedhuset er der også trappe op til 1. sal, hvor der er et lille kontor og et stort soveværelse og udgang til en lille altan.

Stedet kan ikke beskrives – det skal opleves, og ord er alt for fattige til at beskrive stedet rigtigt.

Jeg vil glæde mig til at fremvise Oasen for jer, så I selv kan mærke roen og idyllen.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9352/loegtvedvej/105085/933021

Sag nr.: 933021

Adresse: Løgtvedvej 22. 9352 Dybvad

Kontant pris: Kr. 2.145.000,-

Udbetaling: Kr. 110.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.892,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 9.141,-/7.804,-

Bolig areal: 174 m2

Grund: 4.306 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1892/2010

Energimærke: D

Skriv en kommentar......