d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"“den Gale Cowboy” besøgte Eastcoast Linedance i Sæby

26. marts 2019 - kl.0:42 - af:

Linedance

Lørdag havde Eastcoast Linedance i Sæby besøg af Bjarne Frederiksen, som også bliver kaldt “den Gale Cowboy”.

Eastcoast Linedance holdt et linedance arrangement, og til disse arrangementer har man ofte besøg af instruktører udefra. Bjarne Frederiksen, som er instruktør i klubben “All of Dance” i Frederiksværk på Sjælland havde 5 workshops med, krydret med anekdoter, sang til trinene og kaldte det ene smil efter det andet frem.

Resten af dagen gennemgik deres egen instruktør Tina Himmelstrup dansene på flotteste vis. Hun er også altid god for et smil og et godt grin.

Det vigtigste ved afholdelse af Linedancearrangementer er det sociale – det kan ikke blive en hyggelig dag, hvis deltagerne ikke er med til at lave det hyggeligt, det er vigtig, at der er pingpong imellem instruktøren og danserne.

Der deltog 75 dansere fra hele området – fra Skagen i nord til Støvring i syd. Dejligt at se så mange af de lokale klubber ville bakke op om dette arrangement.

“Cowboyen” har lovet at komme igen i 2020 og har lovet at medbringe sit gode humør.

Eastcoast Linedance danser hver torsdag på Sæbygårdskolen, hvor der både er begynder og let-øvet hold. Så hvis du skulle være blevet fristet til at komme og se, hvad de laver, er du velkommen til at kontakte dem.

IMG_2130 kopier IMG_2133 kopier

 

 

Skriv en kommentar......