d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kom og spil med til åbent hus hos Sæbygarden

24. marts 2019 - kl.8:52 - af:

sæbygarden

Onsdag d. 27. marts holder Sæbygarden åbent hus i Manegen i Sæby. Til åbent hus har du mulighed for at spille sammen med Sæbygarden og høre mere om, hvem de er, og hvad de laver. Alle er velkomne, og det kræver ikke et bestemt niveau at deltage, bare du kan spille på et instrument.
Så grib dit instrument og nodestativ, og kom og vær med!

Program:
Kl.19.00-20.15: Spille musik med Sæbygarden, og opleve hvordan en øveaften forløber.
Kl.20.15-20.30: Pause med sodavand, og en snak med Sæbygardens nuværende medlemmer.

Sæbygarden er et stort orkester på cirka 35 medlemmer + et mindre tambourkorps. De øver hver onsdag aften kl.19.00-21.30 i Manegen i Sæby. Det er et rigtig godt orkester med medlemmer fra 10-60 år. Sæbygarden er et sted, hvor der er god stemning, og mange af deres medlemmer får venner for livet. Man spiller sammen, lærer noder, og lærer sammen at spille god musik for andre mennesker. De spiller meget blandet musik, og meget nyt musik, som du i forvejen kender fra radioen eller fra din Spotify-profil. De spiller både koncerter indendørs og udendørs, og tager på udlandsrejser så tit som muligt. I 2018 rejste Sæbygarden til Spanien og Tyskland, og tidligere har der været mange rejser til bl.a. USA.

Selvom de er et stort orkester, har de altid brug for flere medlemmer.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig ved at kontakte formand Kristian Nørbjerg på krissaxo@gmail.com eller på tlf. 2868 2618. Hvis du går på musikskolen i Frederikshavn Kommune, kan du også tilmelde dig hos din underviser.


Seneste tilmelding er d.25. marts. Ved tilmelding skal du oplyse dit navn og instrument, så de kan klargøre noder til dig.

Du er også velkommen til at tage dine forældre med.

Skriv en kommentar......