d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED – Flot bygning i Sæby´s gamle bydel

23. marts 2019 - kl.0:59 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: I den gamle bydel midt i Algade ligger denne flotte gennemrenoveret bygning. Bygningen er indrettet med 2 lejligheder og et stort butikslokale.

Bygningen er net pudset og der er kommet nyt tag på i 2006. Bag huset i gårdhaven er der et 30 m2 stort udhus som er isoleret og med støbt gulv, pt. bruges det som værksted og opbevaring. Sydvendt have og til ejendommen hører P-plads til min. 3 biler.

Selve gårdhaven er belagt med pigsten/fliser og er afgrænset med lav murstensvæg mod Hans Grams Vej. Lejligheden på 1. sal er på 126 m2. Fordelingsgang med adgang til 2 gode rummelige værelser med vinduer som vender mod sydvest. Endvidere er her to badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme, i det ene badeværelse er der installeret vaskemaskine og tørretumbler. For enden af gangen ligger det store åbne køkken, her har man et fint kig ned af Algade (mod øst).

Køkkenindretningen er med hvide låger og mørk granitbordplade. Her er alle hårde hvidevarer og centralstøvsuger installeret. Kort sagt en rigtig god arbejdsplads. Bag køkkenet er der et mindre, fint depotrum/viktualierum. Køkken og stue adskilles af en bar/halvmur. Stuen er dejlig stor med et fint lysindfald fra kvistene. Brændeovnen er godt placeret midt i rummet. For enden af stuen er der et mindre værelse/walk in som kan bruges til f.eks. garderobe eller strygeværelse. Endvidere et stort soveværelse hvorfra man har hav kig. Lejligheden blev moderniseret i 2006 og her er træpanel på væggene og egetræs gulv.

Eksisterende butikslokale er på 181 m2 og ligger i stueplan. Butikken består af indgang/vindfang, stort lokale med mange vinduer ud mod Algade samt ind mod gårdhaven og haven. Der er et ældre køkken som i dag bruges til værksted og et ældre badeværelse. Fra køkkenet er der nedgang til en stor kælder på ca. 104 m2. Butikslokalet er med troldtekt loft og laminatgulv.

Den sidste lejlighed som ligger i stueplan er på 70 m2. Indgang er fra den hyggelige gårdhave hvor man kommer ind i en entre hvorfra der er adgang til badeværelset som er med bruseniche. Fra entreen er der adgang til køkkenet som er fra 2012. Her er lys skabsindretning samt alle hårde hvidevarer. Fra køkkenet kommer man ind i stuen som har et fint lysindfald fra alle vinduer som vender ud mod Algade og Hans Grams Vej. Fra stuen er der adgang til rummeligt og lyst soveværelse. Lejligheden indbringer pt. en månedlig leje på kr. 4.300,- eksl. forbrug.

Ejendommen fremstår i en virkelig fin stand og beliggenheden er optimal hvis man ønsker at etablere butik her. Her er mange muligheder både for at have bolig og butik i samme bygning samt for udlejning. Vi glæder os til at vise denne perle frem – ring tlf. 9840 1200.

Link: https://www.nybolig.dk/blandetboligerhverv/9300/algade/105085/933169

Sag nr.: 933169

Adresse: Algade 12A, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 4.295.000,-

Udbetaling: Kr. 215.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.270,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 18.437,-/15.671,-

Bolig areal: 196/104 m2

Erhvervs areal: 181 m2

Grund: 575 m2

Stue/vær.: 2/5

Opført: 1870/2006

Energimærke: C

Skriv en kommentar......