d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nedtælling til løbet 24 Timer Ved Havet er begyndt

23. marts 2019 - kl.2:53 - af:

24 timer

Der er naturligvis tale om den 6. udgave af ’24 Timer ved havet’, som igen byder på DM i 24 timers løb, stafet og singleløb på hhv. 6, 12 eller 24 timer, for ikke at tale om de klassiske distancer på 1, 2 eller 3 halvmaraton eller maraton.

Det er en aktiv, hyggelig og anderledes udflugtsmulighed for en virksomhed eller personalegruppe, som med et minimum af planlægning kan få en spændende, sund og sjov oplevelse, der udfordrer den enkelte efter behov. Der er ikke nogen, der siger, man skal løbe turen på de knap 2 kilometer, man må gerne gå. Man må sågar gerne gå flere sammen, så man kan diskutere vind, vejr og ikke mindst den fantastiske forplejning, der er at finde i det 24×12 m. store fællestelt, og som leveres af lokale sponsorer.

Unge som gamle, atleter som utrænede
– Vi har forsøgt at skabe et løb hvor alle kan være med, fortæller Tanja Nielsen, som er en af i alt syv personer, der tilsammen udgør det frivillige og ulønnede ”Løbefællesskabet 24 Timer Ved Havet”, der står bag eventen. – Det har været vigtigt for os at skabe en tilbagevendende begivenhed her i Sæby, der kan samle store som så, unge som gamle, atleter som utrænede, og som alle har det til fælles, at de gerne vil have en dejlig oplevelse, en smule motion og godt selskab – og det mål har vi efterhånden nået.

– Fordi løbet bl.a. har DM for 24 Timers Løb, er der mange der tænker, at det er for individuelle løbere, og generelt kun for de rigtig barske løbere, som f.eks. Stine Rex der har deltaget flere gange. Men faktisk oplever vi en støt voksende interesse og tilslutning fra virksomheder og vej-hold, som alle gerne vil gøre det til en fælles oplevelse, der bringer folk sammen på en anden måde – og det er vi egentlig ret stolte af, fortæller Tanja.

Du kan melde dig til på løbets hjemmeside www.24timervedhavet.dk, og foregår tilmeldingen inden d. 1. maj, får du 50 kr. i rabat på prisen. Så det er bare om at slå til. Og husk – når distancen er ovre, kan du grille en pølse på pladsen og drikke en velfortjent kold øl… eller vand.

Skriv en kommentar......