d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Masser af gang i den til Wueso Sjøw

23. marts 2019 - kl.16:33 - af:

Billede 9_600x250

Lørdag den 16. marts blev der afholdt Wueso Sjøw i Voerså. Mange Voerså borgere var mødt spændte op, da det var 3 år siden, arrangementet blev afholdt.

I alt var over 300 gæster tilmeldt hele arrangementet med spisning. Derudover kunne man møde op i døren fra kl. 19.30 og se selve showet, hvilket flere benyttede sig af. Dertil skal det nævnes, at der var generalprøve fredag. I alt har nu mere end 500 personer set årets show i Voerså.

Der var fra start en super stemning. Sidste gang holdet var på banen var for 3 år siden, så Voersåboere og omegn var spændte på, hvem der stod for skud i år. Nye skuespillere var kommet til som et frisk pust. En gammel bekendt, Lindy Bredmose, som i adskillige år har været en af de folkekære skuespillere i Voerså, åbnede showet med sin åbningstale. Lidt praktisk info blev krydret med gode jokes, og så var folk varmet op.

Der blev grinet en hel del, i løbet af de to timer showet varede, og derefter blev der festet indtil kl 02.00, hvor festen sluttede. Musikken stod bandet ”Mellem venner” for, og det faldt i god jord, for der var masser af folk på dansegulvet.

Aftenen må siges at være en succes, og mon ikke Voersåboerne allerede nu glæder sig til næste gang, revyholdet er klar med nye numre.

Skriv en kommentar......