d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Filteringsoperatører søges til verdens største makrelfabrik

23. marts 2019 - kl.0:51 - af:

Udklip ledig job

A/S Sæby Fiske-Industri søger dygtige filteringsoperatører til fabrikken i Sæby. Som filteringsoperatør hos A/S Sæby Fiske-Industri bliver du en del af en virksomhed forankret lokalt og på markedet globalt. A/S Sæby Fiske-Industri er den eneste producent af makrel på dåse i Danmark, hvilket giver en følelse af stolthed og tryghed. Man kan altid finde en dåse ”Sæbymakrel”, uanset hvor i verden man befinder sig.

Robust og samarbejdsvillig
Du er en teamplayer som trives godt med at arbejde selvstændigt, men du befinder dig også godt i et team. Dedikation og stabilitet er nøgleord som beskriver dig, i en til tider hektisk arbejdsdag. Du er robust og befinder dig godt i en travl hverdag, hvor du arbejder på akkord, under gode arbejdsforhold. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til akkordarbejde eller fiskeindustrien, men dette er ikke et krav.

Dansk og miljøvenlig kvalitet
A/S Sæby Fiske-Industri tilbyder et job i en spændende og traditionsrig virksomhed med en kultur præget af stolthed og fællesskab. Din dagligdag kommer til at foregå i et godt arbejdsmiljø med en uformel og uhøjtidelig omgangstone, hvor man har respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer.

Hvem er A/S Sæby Fiske-Industri
A/S Sæby Fiske-Industri er eneste udbyder af makrel på dåse, der er produceret i Danmark. På årsbasis produceres mellem 97-105 millioner dåser, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa.

Fabrikken i Sæby strækker sig over ca. 60.000 m2 bygning under tag, og udenom-arealet omfatter ca. 42,6 ha. Fabrikken består af en meget stor råvaremodtagelse med tilhørende indfrysningskapacitet og lager samt et separat fryserum med lagerplads til råvarer. Dertil kommer et stort areal til råvareforarbejdning, produktionsmaskiner og et pakkeområde. Et mindre område af fabrikken bruges til kontorer og et laboratorium til kvalitetskontrol og udvikling af sovse.

Læs mere på www.saeby.com

Kontakt navn: SteffenLarsen
Kontakt telefon: 98457257
Kontakt email:  swsl@frederikshavn.dk
Ansøgnings frist:  16-05-2019

Skriv en kommentar......