d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Cykler og Severinsen Racing er flyttet

22. marts 2019 - kl.7:46 - af:

Sæby cykler

Det vil de gerne markere med at invitere, nuværende og nye kunder, samarbejdspartnere, bekendte, venner og familie til åbningsreception, i de nye lokaler, på Tranåsvej 8A, fredag d. 22. marts fra kl. 10.00 – 18.00.

Der vil være lidt lækkert at drikke og spise, imens I ser Jer omkring i butikken.

I butikken kan man købe cykler og tilbehør, sliddele til scooter og motorcykel kan bestilles hjem, derudover handler de også med motocross tøj og udstyr.

De har cykler til alles behov, børne-, hverdags – og motionscykler i mærkerne , Raam, Cultima, Norden, Cycl, E-Fly, samt Mondraker og KTM. De forhandler med Bihr, som er Europas største leverandør inden for MC, Scooter og Cykler, DBC Sverige, som er importør af Leatt i Norden, Bud Racing Frankring, der har produkter i egen udvikling, As3 Performance UK, med egen udvikling i køleslager, bremselinjer mm til mx, mc og atv.

Der ud over har de et nært samarbejde med deres nabo Pro Atv, som er blevet importør for flere mc mærker samt Spectro olie.

Butikkens åbningstider:
Oktober – Marts: Mandag – Fredag fra kl. 15.00 – 17.00

April – September: Mandag fra kl. 15.00 – 17.30, tirsdag fra kl. 14.00 – 16.00, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 15.00 – 17.00.

Man er altid velkommen til at kontakte dem, hvis man skal lave en aftale udenfor ovennævnte åbningstider.

 

 

 

Skriv en kommentar......