d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vis flaget med Kræftens Bekæmpelse

20. marts 2019 - kl.6:46 - af:

kraeftens_bekaempelse_vis_flaget_600x250

Tusindvis af danskere går søndag den 7. april på gaden for at samle ind til kræftsagen. Du kan allerede i dag støtte op om den gode sag og melde dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling.

Igen i år er mottoet for landsindsamlingen ”Vis flaget” siger Lene Nielsen, som er indsamlingsleder i Sæby.

Flaget bliver udleveret sammen med indsamlingsbøtterne. Lene Nielsen understreger, at det er helt frivilligt, om man vil bruge det.

Derfor er din støtte vigtig
De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse. Hver gang Kræftens Bekæmpelse får 100 kr., går 62 kr. til forskning i kræft. 19 kr. går til patientstøtte, 16 kr. til forebyggelse og 3 kr. til administration.

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige.

– Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten, siger Lene Nielsen.

Har du lyst og tid til at bruge 3 timer søndag den 7. april kan du i Sæby henvende dig til Lene Nielsen, telefon 30526342 eller mail ; lenenielsen388@gmail.com.

Eller tlf. 70222019 eller gå ind på www.indsamling.dk

Skriv en kommentar......