d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kunst og industri i harmoni hos DMTonline i Sæby

20. marts 2019 - kl.13:24 - af:

DMT

16 kunstnere fra Nordjylland er omdrejningspunktet for kunstudstillingen, der holdes lørdag den 23. marts og søndag den 24. marts fra 10-16, begge dage. Direktør Solveig Sørensen fra DMTonline, Trædrejer Henning V. Nielsen fra Tylstrup og billedkunstner Mogens Hellum fra Sæby har fundet sammen om dette arrangement, der finder sted på Kjeldgaardsvej 1 i Sæby hos DMTonline.

Om lørdagen vil der være åbningstale ved Borgmester Birgit Hansen og udover at se de mange værker, vil der også være mulighed for at besigtige virksomheden. DMTonline har fokus på salg og rådgivning, som underleverandør af kvalitets kabler, stik, kabelkonfektionering og antenner til bl.a. offshore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien.

Følgende kunstnere vil udstille hos DMTonline:
Malerier: Mogens Hellum, Karen Nielsen, Stefan Sommer, Annet Skovbak, Birgit Jensen, Anne Marie Lund, Kirsten Pedersen, Per H. Steffensen. Foto: Alice B. Tannert. Trækunst: Kunstdrejer Henning V. Nielsen. Sten & Billedhugger: John Konrup Pedersen. Billedkunst: Anne Mette Havshøj Jacobsen. Glaskunst: Glasstuen Sindal – Karen Horsholt. Sølvsmykker:Karen Riis Design. Keramik: Jane Christiansen. Rav-værkstedet: Andreas & Beate Wørner.

 DMT og kunst

Skriv en kommentar......