d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Voerså Borgerforening søger om fritagelse for grundskyld

19. marts 2019 - kl.0:46 - af:

Penge på sparegris

Voerså Borgerforening søger Frederikshavn Kommune om fritagelse for betaling af grundskyld for ejendommen Skovgårdsvej 5 i Voerså.

Økonomiudvalget skal behandle ansøgningen på udvalgets næste møde den 20. marts. Forud for mødet indstiller økonomidirektøren, at Økonomiudvalget godkender, at der i henhold til praksis meddeles fritagelse for betaling af grundskyld for ejendommen. Skattefritagelsen gælder fra overtagelsestidspunktet, og så længe ejendommen benyttes til det anførte formål.

Ejendommen er overtaget i 2017 til benyttelse som foreningshus for foreninger i Voerså. Ejendommen udgør 3.044 m2 og er ved seneste offentlige vurdering ansat til en ejendomsværdi på 88.276 kr. Den årlige grundskyld udgør 2.645 kr.

Byrådet kan meddele hel eller delvis fritagelse for grundskyld for ejendomme, der ejes af almenvelgørende stiftelser eller andre institutioner med almennyttigt formål.

Tekst: Per Rye

 

Skriv en kommentar......