d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Standerhejsning og generalforsamling hos UIF

18. marts 2019 - kl.8:49 - af:

IMG_2169_600x250

Lørdag den 2. marts havde UIF, Understed standerhejsning med 12 deltagende fodboldspillere. Flaget blev sendt til vejrs af næstformanden i UIF, Stefan Erlandsen, og spillerne gav den gas på grønsværen i to timer og efterfølgende blev den varme suppe indtaget med største velbehag.

UIF har pt. et seniorhold i fodbold i serie 5, et old boys hold samt et damefodboldhold. Seniorholdet i serie 5 går i denne sæson efter at rykke op i serie 4, men leder pt. efter en træner til holdet. Træningen varetages ind til videre af Rene Olesen og Stefan Erlandsen. Evt. træneremner og spilleremner kan henvende sig til Stefan Erlandsen, tlf. 26246396.  Herreholdet træner hver tirsdag kl. 19.

Damefodboldholdet trænes af Jan Magnusson. Damerne har kampe mandag eller onsdag.

Oldboysholdet trænes af Stefan Erlandsen og har kampe på onsdage.

Tirsdag den 26. februar var der generalforsamling i Understed Idrætsforening. Formand for bestyrelsen Kasper Toft blev genvalgt og kasserer Rene Olesen blev også genvalgt. Nyt medlem i bestyrelsen blev Jette Frost, som efter konstituering er valgt som sekretær. I bestyrelsen er også næstformand Stefan Erlandsen og Karen Jelsbak, og som 1. og 2. suppleant valgtes henholdsvis Ella Nørgaard og Michael Nørgaard.

På generalforsamlingen var bl.a. et punkt på dagsordenen UIF´s 75 års jubilæum 2019. Det markeres ved en reception onsdag den 19. juni kl. 13 ved UIF´s baner og i Understed forsamlingshus. Derudover afholdes en jubilæumsfest lørdag den 22. juni, hvor alle der har eller har haft tilknytning til Understed Idrætsforening er meget velkommen. Der blev nedsat et festudvalg, som arbejder videre med planlægning. Nærmere info herom senere.

IMG_2180 kopier IMG_2175 kopier

 

Skriv en kommentar......