d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED – Familiebolig med 4 værelser og stor garage

18. marts 2019 - kl.12:13 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Vil du være en del af et aktivt lokalmiljø hvor sammenhold betyder noget?

Måske er du til skøn natur og landlige omgivelser, men stadigvæk ønsker at have muligheden for at gå til købmanden eller bageren??

Hørby er en landsby som er baseret på fællesskab, udvikling, respekt og sammenhold. Byen byder på købmand, bageri med café, skole til og med 3 klassetrin, dagplejere, ride klub, fodboldklub og efterskole. Et lokalsamfund, som er i stor udvikling og som du kan blive en del af. Med kun 5 minutters kørsel til motorvej er du tæt på større byer og du kan hurtigt komme videre til Frederikshavn og Aalborg.

Via flisebelagt indkørsel kommer du til dette sted, hvor man bliver mødt af en bolig med mahogni vinduer flere steder, hvilket passer flot til den lyse mursten. Skøn, muret garage med tilhørende udhus på i alt 58 m2 som er indrettet med garage, toilet med håndvask og stort disp.rum – så har du pladskrævende hobbys, brug for plads til opbevaring eller bare lyst til en god fest, så er dette ideelt for dig.

Velkommen indenfor i et fint bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Funktionelt køkken med spiseplads og alt i hårde hvidevarer. Herfra åbent til fordelingsgang med adgang til skønt badeværelse med lyse vægfliser samt badekar med brus. Dejligt, stort soveværelse med indbygget skabsvæg samt to værelser ligeledes med skabe. Stort badeværelse i lyse nuancer med masser af skabsplads, bruseniche og badekar, hvor man kan slappe af efter en travl uge. For enden af gangen kommer man ind i en stor og lys stue med brændeovn – stuen kan opdeles i både spise- og opholdsafdeling og stadigvæk er der masser af albuerum. Forenden af stuen mod syd er der indrettet et fint glasparti med vinduer helt til gulvet, hvilket giver et skønt lysindfald og herfra kan udsigten til haven og det grønne areal nydes på alle tider af året. Fra stuen er der også adgang til endnu et værelse. I 2006 kom der flotte mahognivinduer og fordør i boligen, dog ikke i gavlen mod syd og værelset.

Haven er omkranset af hæk og udlagt med græs, så den er nem at holde og dermed også nem at indrette med flere bede mm. Der er fin legeplads i byen med både rutsjebane, svævebane, madpakkehus og shelters, der er ved at blive klargjort.

Alt i alt en fin familiebolig med 4 værelser, 2 badeværelser og et ideelt sted, hvor børnene frit kan vokse op omkranset af grønne arealer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/ligustervej/105085/933149

Sag nr.: 933149

Adresse: Ligustervej 11, Hørby, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 945.000,-

Udbetaling: Kr. 50.000,-

Ejerudgift pr. md.: kr. 1.385,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.093,-/3.493,-

Bolig areal: 158 m2

Grund: 808 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1973/2004

Energimærke: C

Skriv en kommentar......