d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ølmanden fra Svendstrup kommer til Lyngsaa

15. marts 2019 - kl.12:30 - af:

IMG_5934_600x250

Fredag den 22. marts kl. 19, inviterer Lyngsaa Boldklub på ølsmagning i klubhuset.

”Det er denne gang Ølmanden fra Svendstrup, der kommer og fortæller om de forskellige øl, vi skal smage på denne aften. Det plejer at blive en fantastisk hyggelig aften traditionen tro, og der er  ikke mange, der går tørstige hjem”, fortæller Ib Thomsen med et smil på læben.

Ølmanden fra Svendstrup leverer gerne en ølsmagning til private fester eller firma fester, og han er også klar,  hvis man bare vil vide mere om øllets fantastiske univers. Han kan der ud over en masse røverhistorier, men har man brug for det seriøse indlæg, så er han også klar med det.

Der er stadigvæk få billetter til salg, så vil du have en af de sidste pladser, skal du kontakte Ib Thomsen på tlf. 2023  0611.

Prisen for at deltage er 160 kr. pr. person.

 

 

 

Skriv en kommentar......