d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hele Torslev Skole festede

14. marts 2019 - kl.8:57 - af:

Østervrå - skole

Torslev Skole i Østervrå var for alvor trukket i festskruddet torsdag aften, hvor skolen havde genoptaget en tidligere tradition med fælles skolefest for alle årgange.

Det var en følelse af hygge, god stemning og et mylder af aktiviteter, der mødte deres udsendte og fotografen, da vi trådte ind på skolen. Rundt om i større eller mindre grupper var der gjort plads til at forældre og børn kunne sidde og hygge. Først med aftensmaden og senere med kaffe og hjemmebagte muffins. Skolens 6. klasser og madkundskabslærerne havde sørget for en velsmagende lasagne, som fik mange rosende ord med på vejen.

Fælles opgave
I et par år har skolen valgt at lave en aldersopdelt skolefest, men i år var de tilbage til tidligere tideres tradition, hvor alle elever var sammen. – Det falder rigtig godt i tråd med vores målsætning om at ”Bygge bro på tværs”, både mellem forældre og elever, men også mellem de enkelte afdelinger på skolen, forklarede afdelingsleder Tim Terkelsen.

Skolefesten er en opgave for hele skolen. Alle klasserne har bidraget med et underholdende indslag, en udfordring eller løst en opgave. – Det fungerer rigtig fint, og så får eleverne også en oplevelse af, at vi kan noget sammen, fortsatte afdelingsleder Søren Hejgaard-Larsen.

Gys, snak og latter
I de fleste klasselokaler, på gangene og i fællesarealerne var der dømt fest og god stemning. Både børn og voksne havde travlt med at komme rundt til de mange aktiviteter, som bl.a. bestod af dåsekast, fiskedam, lykkehjul, bowling, bamsekast, café, flødebollekast, biograf – naturligvis med popcorn osv.

Et af de steder, hvor der var godt med trængsel var hos 9. kl.s spøgelsestog, og selvfølgelig er det da de ældste elevers privilegium at få lov til at skræmme deres yngre skolekammerater. Det lykkedes vist også – måske lige i overkanten for de yngste, mens andre var klar til at prøve en ny runde.

Trængslen var også stor hos 3.A, der tilbød tatoveringer, makeup og neglelak, og det var der rigtig mange, der gerne ville – også drengene tog chancen og prøvede.

Mange havde fundet det fine festtøj frem og håret var sat op, og måske blev det også til et besøg på diskoteket, hvor både røgmaskine og lydanlæg var de dominerende ingredienser. Oplevelsen var en helt igennem vellykket aften, men både gys, snak og latter.

Fredag var der dømt trivselsdag på skolen – først oprydning efter festen og bagefter fælles aktiviteter, der sluttede af med samarbejdsøvelser, orkestreret af de ældste klasser.

ÅB

Østervrå - skole 1-1 kopier Østervrå - skole 2-1 kopier

Skriv en kommentar......