d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hvornår har godkendelse af lokaletilskud virkning?

13. marts 2019 - kl.0:06 - af:

frederikshavn_kommune_raadhus_2-1

Folkeoplysningsudvalget skal på udvalgets næste møde den 14. marts tage stilling til og beslutte, hvornår godkendelse af lokaletilskud har virkning fra.

Proceduren for ansøgning om lokaletilskud er, at foreningen sender en skriftlig ansøgning til Center for Kultur og Fritid. Herefter går foreningen og centret i dialog, hvis der er mangler i ansøgningen – herunder afsøgning af et anvisningslokale. Dernæst forbereder Center for Kultur og Fritid et dagsordenspunkt til Folkeoplysningsudvalget.

Hvis foreningen godkendes til lokaletilskud, har Center for Kultur og Fritid altid betragtet ansøgningstidspunktet som det tidspunkt, hvor godkendelsen har virkning fra. Det betyder eksempelvis, at foreningen ikke skal bekymre sig om, hvornår ansøgningen bliver udvalgsbehandlet, eller andre forhold, der kan forsinke processen i forhold til ansøgningstidspunktet.

Det betyder også, at foreninger, der har været godkendt i mange år, får lokaletilskud til deres lokale, fra det tidspunkt ansøgningen er modtaget i Center for Kultur og Fritid, og ikke fra den dato, foreningen er godkendt som folkeoplysende forening.

Formand for Folkeoplysningsudvalget er Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd). Næstformand er Tommy Thomsen (Idrætssamvirket).

Tekst: Per Rye

 

 

Skriv en kommentar......