d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ni indstillinger til ”Godt gået”-prisen

12. marts 2019 - kl.11:56 - af:

prisfest copy

Af bilagsmaterialet til det kommende møde i Folkeoplysningsudvalget den 14. marts er en oplistning af, hvem der er indstillet til at være med i slutspurten om dette års ”Godt gået”-pris, som uddeles af borgmester Birgit Hansen ved en sammenkomst den 25. april.

I alt 9 foreninger er i spil:

  • FG90 (Frederikshavn Gymnastikforening) for JM i rytmisk sportsgymnastik samt udtagelse til landshold
  • Skøjte og sportsforening Nord for DM og JM i kunstskøjteløb
  • Bangsbo Frejas drenge årgang 2009 spiller i Golden League
  • Dybvad Idrætsklub for DM i atletik for individuelle og hold
  • Frederikshavn/Sæby Auto Sport for DM i crosskart mini, crosskart 250ccm, ungdom folkerace
  • SIK80 – Sæby atletikklub for DM i atletik for individuelle og hold
  • DI (Dansk Islandshesteforening) for udtagelse til landshold
  • Frederikshavn Skøjteforening for JM og udtaget til junior og senior landshold
  • Frederikshavn Blackhawks for DM i herre, DM i dame, DM U17, DM U20 samt udtagelse til landshold både dame og herre senior

En særlig indsats som markerer kommunen
Prisen kan tildeles individuelle præstationer, holdpræstationer af foreninger og grupper, der er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune. Alle borgere, foreninger, institutioner eller organisationer i Frederikshavn Kommune kan indstille til ”Godt Gået”-prisen.

Den/de indstillede skal det foregående år have vundet et officielt dansk- eller jysk mesterskab, være udtaget til landshold eller tilsvarende repræsentative hold, have vundet et andet tilsvarende højt rangeret mesterskab, have markeret sig nationalt og eller internationalt i et eller flere arrangementer, stævner og lignende, have gjort en særlig indsats, som markerer Frederikshavn Kommune nationalt og/eller internationalt.

Indstillingerne til prisen skal forud behandles af Folkeoplysningsudvalget, som beslutter, hvilke indstillede, der skal modtage ”Godt Gået”-prisen.

Efter gennemgang af indsendte indstillinger kan administrationen oplyse, at der i år er 145 personer fordelt på 9 foreninger, som opfylder kriterierne for tildelingen.

4 hædersbevisninger
Frederikshavn Kommune uddeler 4 hædersbevisninger én gang om året: ”Årets individuelle præstation”, ”Årets bedste hold”, ”Årets bedste lederpræstation” og ”Årets kulturtalent” (oplevelse/design). Hædersbevisningerne tildeles efter indstilling fra borgere, foreninger, institutioner eller organisationer i Frederikshavn Kommune.

Folkeoplysningsudvalget træffer beslutning om, hvem der tildeles priserne for ”Årets individuelle præstation” og ”Årets bedste hold”. Priserne uddeles af formandsskabet i Folkeoplysningsudvalget.

Kultur- og fritidsudvalget træffer beslutning om, hvem der tildeles priserne for ”Årets bedste lederpræstation” og ”årets kulturtalent”. Priserne uddeles af formandsskabet i Kultur- og fritidsudvalget.

Link til nærmere beskrivelse af betingelserne for at komme i betragtning til de enkelte priser. Se side 91:
https://frederikshavn.dk/umbraco/Surface/LocalEsdhPdfSurface/GetAgendaPdf?commId=Folkeoplysningsudvalget%202018-2021&date=14-03-2019%2016.00%20-%2018.30&fileName=Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst: Per Rye

Skriv en kommentar......