d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbynitten Louise Jæger ny formand for Venstre

11. marts 2019 - kl.23:27 - af:

Louise jæger

Venstre i Frederikshavn Kommune fik mandag aften ny formand for bestyrelsen i kommuneforeningen. Louise Jæger fra Sæby overtager posten efter Henrik Buchhave.

Henrik Buchhave, der gennem de seneste 11 år har været formand for kommuneforeningen, har valgt at trække sig, for at give plads til nyt blod og hellige sig sit politiske arbejde i regionsrådet og sit kandidatur til kommende Folketingsvalg. Generalforsamlingen takkede Henrik for hans lange virke.

”Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for at styrke Venstres organisation i Frederikshavn Kommune. Generalforsamlingen har vedtaget nye vedtægter med en helt ny organisering, hvor der bliver et forretningsudvalg med flere kompetencer og mere slagkraft,” siger Louise Jæger.

Louise Jæger har været aktiv i venstres organisation igennem flere år lokalt i Sæby og i kommuneforeningen. Til daglig arbejder hun som dagtilbudsleder i Jammerbugt kommune og bor i Sæby.

“Jeg glæder mig til opgaven og er meget ydmyg over at få muligheden. Jeg ser frem til at arbejde mig ind i politik og arbejde med politik på en anden måde, end jeg har haft mulighed for indtil nu”, fortæller Louise Jæger til SaebyAvis.dk

En af de første opgaver Louise Jæger vil tage fat på, er at få nedsat det udvalg, der skal arbejde med det kommende kommunalvalg.

“Vi skal have afsøgt, opstillet og valgt vores kommende spidskandidat, således vedkommende får de bedste forudsætninger for at løfte opgaven,” slutter Louise Jæger.

På den velbesøgte generalforsamling blev Lars Mellemkær, Pia Karlsen, Birgitta Fiedler og Poul Thomsen desuden valgt til bestyrelsen mens Børge Egebak blev genvalgt som kasserer.

 

Skriv en kommentar......