d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dans for voksne på Sæbygårdskolen

11. marts 2019 - kl.9:31 - af:

Dans

Kom og lær at danse den gamle selskabsdans Les Lanciers eller kom og få den genopfrisket.

Der danses tre gange, den 26. marts, 2. og 5. april. kl. 19.30 på Sæbygårdskolen.

Dansene vil blive gennemgået helt fra grunden af, så alle kan være med. Selvom man måske aldrig før har taget et dansetrin, vil man kunne finde glæde ved at opleve, at man 3. gang kan følge med og danse en selskabsdans i sammenhæng. Det er festligt og fornøjeligt, man bliver i godt humør af at danse.

Det er påvist at dans kan hjælpe mod smerter i ryg, nakke og stress. Musklerne i ryggen bliver trænet og du får en flot holdning, når du danser regelmæssigt. Dans bringer folk sammen og det gode humør smitter når man danser. Man forbrænder mange kalorier ved at danse og samtidig opleves det som sjovt. Balancen og koordinationen forbedres meget ved at danse.

Alle er meget velkommen såvel unge som 50+ til at være med, mød op på Sæbygårdskolen den 26. marts, instruktør er Vita Ugilt. Entré for 3 gange er 75 kr.

Har du ingen dansepartner, så prøv alligevel at møde op og vi vil prøve at finde en løsning. Ønskes mere info kontakt vores instruktør på 9846 2533.

Lanciers er en gammel dans, der kom til Danmark omkring 1860, den har overlevet, modsat mange andre modedanse, og danses stadig især med unge mennesker til gallafest og hos de kongelige.

Skriv en kommentar......