d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"home Sæby – Læsø: Velindrettet villa med godt lysindfald

10. marts 2019 - kl.0:04 - af:

villa_600x250

Nyhed: Denne skønne villa ligger på stille vej i Sydbyen med stisystem til skolen (0. – 4. klasse), børnehave og idrætsanlæg. Området byder på flere grønne arealer og små skovområder og der er kun få hundrede meter til den skønne strand syd for Sæby. Der er tale om en smuk og enkel villa med dejlig sydvendt have, som er særdeles velplejet med mange hyggekroge og spændende beplantning.

Fra fin forhave og bred flisebelagt indkørsel kommer man ind i en rummelig entré med åbning til et godt bryggers med god skabsplads, vaskesøjle og bordplade med vask. På gulvet er der lagt praktiske granitfliser i grå nuancer. Entreén har desuden adgang til et lækkert stort køkken/alrum med flot Moduliakøkken i kirsebær. Et køkken med mange fine detaljer som jalousilåger og købmandsskuffer samt sort granitbordplade ved kogepladen. En køkkenø midt i rummet har indbygget ovn og mikroovn samt flere skabe, bordplader og lille spiseplads. Helt perfekt når børnene skal læse lektier mens der laves mad. I den anden ende af alrummet er der god plads til langbord og herfra fransk dør til den hyggelige og meget lyse opholdsstue.

Fra alrummet er der adgang til værelsesafdeling med to værelser og badeværelse. Et dejligt soveværelse med fin skabsvæg og børneværelse med to faste skabe. Desunden flot minimalistisk og tidsløst badeværelse med vandskurede vægge, muret bruseniche og hvid bordplade med formstøbt vask samt underskuffer med hvide grebfri fronter. Desuden er der fra alrummet adgang til to dejlige værelser, som begge har faste skabe og parketgulv.

Huset er særdeles godt indrettet med mange sydvendte vinduer og karnapper som giver et godt lysindfald. Den sydvendte have har dejlig terrasse i husets vinkel mod syd/vest med fine omkringliggende rhododendronbede og flere espalier med klematis. I det hele taget en fantastisk have med mange rum og hyggekroge. Der er integreret bred og muret carport med isoleret udhus, som har udgang til haven.

En skøn familievilla på rette beliggenhed.

Adresse: Sadelmagervej 20
Kontantpris: 1.998.000
Udbetaling: 100.000
Ejerudgifter pr. måned: 2.277
Energimærkekarakter: C
Boligareal: 154 m2
Carport/udhus: 39 m2
Grundareal: 941 m2

Skriv en kommentar......